EKRANIN DÖRT ATLISI


      2012 ile birlikte diziler daha bir canlandı. Benzer konuların bu zamana kadar işlendiği konuların biraz daha dışına çıkmaya kararlı görünüyor yapımcılar. Yenilenen ekranla  özlediğimiz yüzleri her hafta ekranlarda ağırlamaya devam edeceğiz. Özellikle kadın izleyicilerin büyük bir hayranlıkla izlediği isimler ekranlara döndüğü gibi yeni yüzler de ön plana çıkacak. Bakalım 2012'nin yakışıklıları kimler olacak;



 
1. Mehmet Günsur: Ferzan Özpetek'in Hamam filmiyle büyük sükse yapan oyuncu en son Belçim Bilgin ile birlikte Aşk Tesadüfleri Sever filminde oynadı. Genç yaşında bir çok başarılı yapımda yer alan Mehmet Günsur, kah İtalya'da kah Türkiye'de.  Katerina Mongio ile evli olan muhteşem yakışıklının Ali adında bir oğlu Maya adında da kızı var. Biz O'nu şimdilerde Muhteşem Yüzyıl'da Şehzade Mustafa rolüyle izlemek için bekliyoruz. Dizinin hayran kitlesinin bu yakışıklı Şehzade ile tavan yapacağı aşikar .


2. Sarp APAK: Avrupa Yakası'nda tanıştığımız oyuncu yine bir Gülse Birsel dizisiyle ekranda. İyi ki de ekranda, onu çok özlemişiz. Yalan Dünya'da popüler bir aktörü canlandıran Apak Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu. Organize İşler, Güneşi Gördüm, O.. Çocukları , Yedi Kocalı Hürmüz gibi ses getiren filmlerde de rol aldı. O kocaman gülümsemesi ve harika enerjisiyle Sarp ismini daha çok işiteceğiz bu sene.




3. Ozan GÜVEN: 1975 Almanya doğumlu Ozan Güven'i ilk olarak Şener Şen ve Türkan Şoray'ın efsanevi dizisi İkinci Bahar ile tanıdık. Türkan Şoray'ın asi oğlunu canlandıran oyuncu genelde bu rollerin aranılan ismi oldu. Cem Yılmaz'ın G.O.R.A.'sında ise çıtı pıtı bir robot rolü ile izledik onu. Şimdilerde Özgü Namal ile Koyu Kırmızı dizisiyle karşımızda. Mimar Sinan Ü. Modern Sanatlar bölümünden mezun olan Ozan Güven düzgün fiziği ve deli mavi gözleriyle adından daha çok seneler bahsettireceğe benziyor.
 














4. İbrahim Çelikkol: Şimdilerde İffet'le seyirciyi ekrana kitleyen oyuncuyu geçen sene Karadağlar ile tanımıştık. Aslında ilk işi bu değildi.  Pars Narkoterör’ün setinde Komiser Şamil Batur karakterinin verilmesi ile oyunculuk hayatına adım atmış oldu. Fetih filminde Ulubatlı Hasan'ı canlandıran Çelikkol kaliteli yapımlarda  yer alarak kısa zamanda adından bolca bahsettirdi. Kadınların beğendiği erkeklerin ise özendiği oyuncu Türk tipi yakışıklılığının da gerçek adresi oldu.


Yorumlar

  1. ben derim ki 1) Mehmet Günsur 2) Ozan Güven
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O da olur, hatta bir kaç sene önce Ozan Güven 1 numaradaydı ama olsun, hepsi süper:))))

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder