Sukulentler Sukulentlerimiz

       
       Güneş tatlı tatlı ısırıyor, bir yandan da soğuk hava ürpertiyor bugün. Ortaya karışık ,mavi renkli ama şaşkın bir hava var  bugün.  Bugün yeşillik alırken manav, "Deli gücük delirdi yine. " dedi. Nasıl yani derken. Şubat ayının eskilerin takviminde adı gücükmüş. Biraz da aksi bir gücükmüş hem de. Manav da serzenişte bulundu yani. Bayılıyorum,öz ve temiz dilimize.
        Meydan okumada bugünün konusu "Havaya göre liste hazırla."  Kar  yağmayacak bu sene buralara anlaşıldı. Ne yapalım, biz de o zaman bahara hazırlanalım. Saksılar, topraklar yenilensin. Balkonlar, cam önleri süslensin o zaman. Güzel sukulentlerimi  bu kış çok bakımsız bıraktım. Gönüllerini alıp, bahara sıkı hazırlamam lazım. O zaman
ben de sukulent tasarımları listesi oluşturayım. Sukulentleri çok seviyorum. Bakımı, çoğalması kolay. Susuz kalınca küsmez, toprağını havalandırmayınca arkandan söylenmez. Ah benim çilekeş sukulentlerim.
          Sukulentlerin tasarımları beni onlara daha da çok aşık ediyor. Sevimli saksıların yanı sıra beyaz çakıl taşlarıyla bezeli serbest stil tasarımlara da bayılıyorum. Benim sukuları henüz düzenleyemedim. En kısa zamanda baharlık tasarımlarıyla şık pozlarını paylaşırım.
       Bugünün listesi baharı müjdelesin istedim. Cemreler düşsün,  sukulentler coşsun  o zaman.








Görseller:
https://pin.it/t6se7mscm6sbzo
https://pin.it/sphiktuzp2ftat
https://pin.it/6ufa7cgrk53a3d
https://pin.it/esqdeaxcqqqkns
https://pin.it/wee5e63ey3w5kb
https://pin.it/fcbmvvzh36iacc

Yorumlar

Yorum Gönder