EVİNİZİ KIŞA HAZIRLAYIN!


Kara kış kapıda! Kendimizi soğuk kış günlerine hazırlarken evimizi unutmak olmaz. Çünkü
mevsimlerin yaşam alanlarında yaratacağı enerjiler farklıdır. Kasvetli sonbahar günlerinin ardından kışa hazırlanırken evimizi yılın trendlerine uygun dekore etmek ve evin enerjisini yükseltecek renklere ağırlık vermek hepimize iyi gelecek.

C:\Users\riğı\Desktop\c3b79d856b0ef1cd6287db1c272d20e2.jpg
Böyle bir kahvaltı masasında hangi çocuk oturmak istemez ki! Mutfağınız küçükse katlanabilir portatif masalar ve uzun renkli puflar kullanabilirsiniz.

2015 dekorasyon trendlerine göre soft renkler, kahve tonları, bakır, bordo, gül kurusu, vizon ve pembe altın renkleri ön planda. Ev tekstilinde ana tema doğallık olmakla birlikte ışık efektleri, ombreler, modern pastel ve metalik tonlar, geometrik desenler ve origami desenli kırlent, yastık, yatak örtüsü , nevresim takımları en ilgi çekici detaylar arasında.



Kış dekorasyonu



http://tr.pinterest.com/pin/341358846727678347 Sıcacık bir kış geçirmeniz dileğiyle!
Oturma gruplarında yine kahve, bej, vizon tonlarını kullanabilir, bu renkleri şeftaliye çalan tonlarla, mavilerle, yeşillerle kombine edebilirsiniz. Dinlenme koltuğunuza canlı tonlarda kaşmir bir koltuk örtüsü sererek sıcacık bir hava yaratabilirsiniz. Bu yıl güneşin tüm tonlarının çok moda olacağını söyleyebiliriz. Dresuar, komodin, konsol gibi mobilyalarda patine etkisi; duvar kağıtlarında ya da döşemelik kumaşlarda volümlü çiçek desenleri, damasklar gayet şık duracaktır. Antrede kullandığınız dresuarın ayna çerçevesini çizim yaptırarak resimle gerçeği estetik bir biçimde birleştirebilir, günün trendini yakalayabilirsiniz.
Nice colors and pattern
Çeyiz sandığınıza bir göz atın, çünkü el örgüsü yine çok revaçta!
Dekoratif yastıklar evin her köşesine renk katacak detaylar. Yılın trendlerine uygun olarak
bu yastıklarda origami, örgü, mozaik ve ekose desenlerini tercih edebilir, kontrast renklerle iddialı bir tarz yaratabilirsiniz. Bu desenlere sahip rengârenk puf modelleri bulabilir, salon
ya da oturma odanıza enerji katabilirsiniz.
geometrik desenli yastık kılıfları https://www.facebook.com/HomeArtByNooR
2015 ev tekstili modasında geometrik desenleri sıkça göreceğiz.

Kış ayları evde daha çok zaman geçirdiğimiz, dolayısıyla kitaplara sarıldığımız bir dönemdir.
Bu kış yeni bir kitaplık almaya ne dersiniz? Hem şık hem de fonksiyonel kitaplık modelleri arasından dilediğinizi seçebilir, kendinize harika bir okuma köşesi oluşturabilirsiniz. Kitaplıkları salonda seperatör olarak da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kitap okurken tepeden merkezi aydınlatma yerine şık bir abajur ya da lambader kullanmanızı öneririz. Gözünüzün yorulmaması için ışığın doğrudan gözünüze gelmemesine, tavana vurarak yansıyıp gelmesine dikkat etmelisiniz.
Evim.net Editörü

book shelves
Yemek odasıyla salonu ayıran sade ve şık bir kitaplık…
Do You Have What It Takes Paint Your Cabinets A Bold, New Color? Find Out ➤ http://CARLAASTON.com/designed/it-takes-guts-to-paint-color-cabi...


Mavi, yeşil tonları ahşabın yanı sıra beyaz ve siyahla çok kolay kombinlenebilen renkler… Mutfak dolaplarınızı böyle bir yeşile ya da canlı bir maviye boyatabilirsiniz.


green walls with shelf


Dolaplarınız beyazsa aynı etkiyi duvarlarınızı canlı renklere boyayarak da elde edebilirsiniz.




Pembe Yastık: Tel dolaplar...


Tel dolapları dilediğiniz renge boyayıp tekli ya da çoklu depolama ünitelerine çevirebilirsiniz.

Yorumlar

Yorum Gönder