Ayna Ayna Söyle Bana

      Meydan okumada cici bir konuyla devam ediyorum. Kullanmaktan asla vazgeçmediğin, bittikçe yeniden aynısını aldığın şeylerini yaz da bilgilenelim demiş Ezgi. 



     Aklıma ilk gelen ,yıllardır vazgeçemediğim saç ürünüm  Milk Shake Chantilly bakım köpüğü oldu. Köpüğü banyo sonrası ıslak saça sürüp tarıyorum, sonrasında şekillendiriyorum. Hafif, yağlanma yapmayan, saçı  besleyen, kabarmasını önleyen harika bir ürün bana göre. Benzerlerini de denedim ama Milk Shake'in semtine uğrayamazlar. Benim gibi röfle müptelası herkese öneririm. Kokusu ise anlatılmaz,  yaşanır. Yiyesim geliyor, o kadarını söyleyeyim. 

        Saçı hallettik şimdi sırada gözler var. Açıkçası kırışık karşıtı kremlere inanmıyorum. Tecrübeyle sabit. Neutrogena'nın yorgunluk karşıtı göz kremi göz çevresini nemlendirip, canlandıyor. Bir pürüzsüz oluyor sanki.


          Her sabah makyaj yapmadan evden çıkmam. Aslında makyaj meraklısı değilim ama alışkanlık diyelim. Hafif ürünleri seviyorum haliyle. Uçuş uçuş , nefes aldıran Pure Beauty BB krem canımdır, cicimdir. 


       Kendimi bildim bileli rujlara bayılırım. Annemin ben çocukken kullandığı  kiremit rengi rujunu hala arar, bulamam. Max Factor'ün 825 Pink Brandy, yüze renk verirken dudakta kırışmıyor, kurumuyor. Bana göre mükemmel ruj budur. Ben olsam adını Nar Çiçeği koyardım. Pink Brandy ne alaka ? 

       Bugün  çok koşturdum. Yazımı geç yazabildim. Görüntüler Google Amca'dan. Halbuki ne güzel çekim planlarım vardı. Bu ara okulda toplantı enflasyonu yaşanıyor. Hadi ben bir sütlü kahve molasına :) 

Yorumlar

  1. Şu bakım köpüğünü çok merak ettim. Bir de kokusunu tabi ki :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En memnun kaldığım saç ürünüm. Bence bir saçın başına gelebilecek en güzel şey ;)

      Sil
  2. Köpüğün adı pek şeker :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder