KENDİMCE BERELEMECE

     
         Kışın ayazı şöyle kemiklere işler işlemez aklıma hemen örgü gelir. Hava soğuk, karlı ve pusluyken içimdeki örgücü teyze uyanıverir birden. Hatta hiç üşenmem , yollar buzlu muzlu dinlemem hemen tuhafiye yollarına düşüveririm. Örgü konusunda hiç bir ustalığım ve  aman aman bilgim olmamasına rağmen bu inat nereden geliyor, ben de anlamış değilim.
         
          Hele ki şişler 8 numara olduktan sonra bere yapılacak en zevkli iş gibi geldi bana. Hemen bir gecede bir bere örer oldum. Aslında bere ,çorap falan filan bahane. Yeni güzellikler ortaya çıkarmak, sevdiklerime kendimden bir şeyler katmak asıl amacım. Sıcacık ipler parmaklarımın arasında kayıp giderken hayallere dalmak beni öyle mutlu ediyor ki.

     


          Sömestr tatilinden de istifade edip yeni güzelliklere yol almak istiyorum. İki haftalık tatilde o kadar çok yapmak istediğim şey var ki aslında. Okunacak kitaplar, denenecek lezzetler, gezilecek yerler, sepette masum masum masum bekleyen ipler... Tatilin tadını en çok çıkartmak çocukların hakkı elbette. Hem onlarla hoşça vakit geçirmek istiyorum hem de biraz kendimi şımartmak istiyorum. Ama en çok da yazmak istiyorum. Kendime hedef koydum bu iki haftalık tatilde. Her gün blogumun başında olacağım. Bakalım kendime verdiğim bu sözümü tutabilecek miyim? 

          Aman kendinize vakit ayırmayı ihmal etmeyin. Mutlu kalın:)



Yorumlar

  1. çok güzel olmuş bereler, bayıldım. İyi tatiller Esra:) sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Çok sağol Aslı. Ama tatilde de boş durmak yok. Bugün etamin malzemeleri aldım. Özendirdin beni görüyor musun. Şaşkın bir baykuş kasnağımda beni bekliyor şimdi. Sevgilerimle :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder