KIRMIZI BEBEK BATTANİYEM


                         Bayram bitmeden kırmızı bebek battaniyemi sonunda bitirebildim. Yazdan bu yana hepi topu 49 motifi ancak bir araya getirebilmenin utancını yaşıyorum sahiden. Çok oyaladı beni ama , itiraf edeyim biraz da ben bitirmek istemedim. Renkler beni o kadar çok cezbetti ki, oyalandıkça oyalanmak biraz daha fazla oynamak istedim. Neden hep bebek battaniyeleri pastel tonlarda olacakmış. Kırmızı ,mavi, sarı  cıvıl cıvıl renklerde büyüsün bebişler.
       Bayram geldi ama gelirken de eli boş gelmedi bizim eve. Evin üç erkeği de sırasıyla soğuk algınlığından muzdarip oldu. Arefe günü Orhun hastalandı okula gidemedi. Birinci gününün gece yarısı Ege larenjit oldu ve öksürük kriziyle birlikte acile kaldırdık. Çok korktuk ama, şükür şimdi çok daha iyi. Bayramın ikinci günü de evimizin babası evde dolanan virüs ekibine yenik düştü. Siz benim halimi varın düşünün.

         Neyse evin küçümenleri toparlandı. Hatta bugün gezmelere bile gittik. Acaba diyorum bu virüs olayının ardında    Dr. Doofenshmirtz'mi var. Neyse bizim Perry onun hakkından gelir elbette.


              Esasen bu kırmızı battaniye fikrini bana ilham perim Pinterest yollamıştı. Tabii bir iki ufak değişiklikle ben de kendi bebek battaniyemi ortaya çıkardım işte. 
                
              Üretmek insanın zihninde detoks etkisi yaratıyor kesinlikle. Olumsuz, zararlı, işe yaramayan tüm düşünceler bir tığ ve bir yumak iple zihnimden silinip gidiyor. Sabırlı olmayı, düzenli olmayı öğreniyorum bir de. 

                 Hele tüm iş güç bitip de bir iki afilli poz çekme faslı var ki, en heyecanlı kısım benim için. Hayattan keyif almanın türlü türlü yolları var işte. 

                 Nice keyif dolu, rengarenk günler...
               
                 




Yorumlar

  1. Peter Pan'lara geçmiş olsun, fakat bu arada lütfen siz de kendinize dikkat edin. Bebek battaniyesi tam anlamıyla harika olmuş, bayıldım! İyi haftalar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz:)) Aman hastalıklar tüm evlerden uzak dursun inşallah. Battaniyeyi beğenmenize çok sevindim. Hayatmda yaptığım en zevkli işti açıkçası. Yeni ipler alındı, yeni projeler peşindeyim yani:)
      Sevgiler...

      Sil
  2. Geçmişler olsun.
    Battaniye ne güzel olmuş. güle güle kullanın İnşaallah.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz. Şükürler olsun şimdi daha iyiyiz. Her anımıza sukretmek gerekmis. Bunu bu bayram cok daha iyi anladim. Sağlıcakla :))

      Sil
  3. bayramda herkes hastaydı anlaşılan bir kaç kişiden duydum aynı şekilde... geçmiş olsun, battaniye harika olmuş bayıldım, elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman sizin miniklere dikkat. Okul sezonu başlayınca bizim evde zincirleme soğuk algınlığı vakaları yaşaniyor maalesef. Allah beterinden korusun herkesi. Battaniyeyi beğenmene çok sevindim. Yenisine bile başladım bu motivasyonla :))

      Sil
  4. Çok ama çok cici olmuş. elinize emeğinize sağlık. ya ben çabuk sıkılıyorum. bir hevesle başlıyorum ama sonu bir türlü gelmiyor örgülerin.
    o virüs her evi ziyaret ediyor bu aralar. geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de başlarda aynen sizin gibiydim. Gerçi hala ogrenecegim çok şey var. Önemli olan heves, istek devamı geliyor inanın. Ama o virüs evlerden uzak olsun artik. Mandalina komasina girdik yahu :)

      Sil
  5. Hepinize geçmişler olsun... battaniye çok güzel olmuş elinize sağlık:)sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz Öznur. Sağlıklı, mutlu günler dilerim :))

      Sil

Yorum Gönder