KENDİN YAP KENDİN TAK

     Arkadaşlarımla beni bu ara bir takı merakı sardı sormayın. Sonbahar sezonuna bir gayret ürettiğimiz DIY takılarla girmeyi planlıyoruz hepimiz. Kadınlar bir araya gelince ne güzel işler meydana çıkıyor, bir kez daha ispatlamış olduk. Bu arada aramızda 20 yıldır bu işin piri olan da var benim gibi hevesli acemiler de var. Yemeniden takı yaptık, incecik tığlarla yapraklar ördük, çiçek motifleri yarattık. Daha neler neler. Bu arada benim projem henüz bitmedi. Bitince  ilk iş sizinle paylaşıp ölümsüzleştirmek olacak:) Biraz fazla mı iddialı geliyorum ?!!

     Birbirimizle fikir alışverişi yaparken , bu işlerin kıdemlisi arkadaşım Sibel de kendi el emeği takılarını getirdi. Kaçırır mıyım? Hemen alıkoydum takıları ve poz poz resimledim. Hepsi birbirinden güzel.


    Biz kocaman bir ekibiz aslında. Aslı, Çiğdem, Emel, Fatma, Birgül, Fatma, Eylem, Sibel olmak üzere herkes elindeki emekleri ortaya döktü, öğretti. Yani kısacası birbirimizin ilham perisi olduk. Bu işlerin başımıza asıl nasıl açıldığını anlatacak olursam; Aslı arkadaşım Facebook'ta bir takı tasarımı paylaşmıştı. Başladık sonra yapar mıyız, yapamaz mıyız? Derken ipler, tığlar, çaylar , kahveler derken, huzurlarındayız:)))


Kadın olmak, ne güzel şey. Güzellikler yaratmaya kendini adayan tüm kadınlar güzellikler içinde yaşamaya layıktırlar. Sevgiyle kalın:)


   

Yorumlar

  1. ne kadar guzel hepsı ayrı ayrı... bızde de ıgne oyası takıları var cok begenıyorum el emegını

    YanıtlaSil

Yorum Gönder