MOTİFLEMECE

  Geçenlerde Pinterst'te bakınırken, el örgüsü , motifli battaniyeler ilgimi çekti. Tüm gün evde durmaya alışık olmayan benim için  yazlık proje bulmam şarttı ve kararımı verdim. Motifli battaniye yapacaktım. Orhun oğlum da benim olsun diye tutturunca, akan sular durdu. Adı Orhun'un battaniyesi şu anda. Motiflemecenin yarısına geldim sonunda. Bu sevinci sizlerele paylaşmasam olmazdı.Ve itiraf etmek isterim, müthiş rahatlatıcı. Merserize iplik tercih ettim ki terleme olmasın diye. Ördükçe öresim geliyor(şimdilik). El işlerinde pek marifetli olmasam da karalılığıma güveniyorum bu sefer. Haydi bakalım , hayırlısı:)

Yorumlar

  1. ben de aynısını bir kış projesi olarak düşünüyorum :) çok güzel görünüyor, bitmiş halini merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ben zaten kışa anca bitiririm diye yazdan başladım. Malum , çok hevesli ama biraz kabiliyet yoksunu bir insanım. Bu arada inan ben de çok merak ediyorum. Umarım, neşeli bir battaniyemiz olur:)

      Sil
  2. Günaydın Esra Annelik Manifestonu paylaştım.Eşime okudum,çok güldü.(Umarım gülmekle kalmaz uygular.)Örgülerin çok şirin,bende bu battaniyenin 'hanım dilendi bey beğendi.'diye komik isimli bir çeşidi var.(Ben örmedim.)Ama tam sabır işi bitirmen dileğiyle:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günaydın Tuba, eşinin yazıya ilgi göstermesi, olumlu tepki vermesi ne güzel. O ismi biliyorum, Derya Baykal'dan öğrenmiştim. Çok matrak gerçekten de:))

      Sil
  3. Elleriniz dert görmesin. Ne güzel olmuşlar.
    Bende yoktur böyle büyük işler için sabır. Devamı bi gelmiyor. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sabır mı? O da ne demek, bende de yok aslında Hayalperest:)) Daha sonuç ne olacak belli değil. Bu zamana kadar ziyan ettiğim iplerden 50 battaniye çıkardı. bakalım-görecez:)))

      Sil
  4. bayılıyorum bu motife :)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel olmuş Elinize sağlık.

    www.minikyengec.com bende beklerim :)

    Sevgiler..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder