ERKEKLER VE ÇİZGİLER

  Çizgi film denince akla ilk çocuklar gelir. Halbuki bu çok da doğru değildir. Her yaştan insan çizgi filmleri zevkle izler. Onları izleten sağa sola çarpıp , savrulup bir türlü ölmeyen, yaşlanmayan, büyümeyen kahramanlarıdır. Kahraman demişken erkekleri hep bir çizgi film ya da masal kahramanına benzetmişimdir. Belki bu durum onları daha çekilebilir kılıyordur. Bakalım en çok hangi renkli karakterler etrafımızda dolanıyor da bizim haberimiz yok.


1. Garfield: Tombul ama sevimli  bu kedi azmanı aslında bir çok erkeği temsil ediyor.' Dünya yanmış umrumda değil, dur bir odun da ben atayım' tarzı bakışları, televizyonun karşısındaki kanepedeki resmi yerleriyle Garfield sık rastadığımız bir karakter. Hayatları televizyon ve mutfak arasında geçip gider. Tam bir homini gırtlaktır. Bir o kadar da tembel. Ama kendine göre; gıdısına ve göbeğine rağmen çok yakışıklı ve karizmatiktir. İlişki için fazla çaba sarfetmekten hoşlanmaz. İlişkiyi dişi kuş kurar, beyimize sev denir sever. Bir kadını kendine aşık etmek için hiç uğraşamaz. Pardon uğraşacak gücü kendinde bulamaz. Kadınını çok sever, üzülsün istemez.Ama kendi üzülsün hiç istemez. Empati gücünden yoksun olduğundan karşısındakini çıldırtmayı iyi başarır. Tatlı su maçoluğuyla arada bir çevreye kafa tutar. O zamanda başına açılmadık  bela bırakmaz. O masum bakışları da olmasa Garfield erkekler hiç ama hiç çekilmez. Eee, Garfield'ı olana kolay gelsin diyelim artık.


 2. Peter Pan: Çocuk ruhlu erkeklerin fenomenidir kendisi. Peter Pan erkekler , çevresindekileri etkilemeyi çok iyi başarır. Bunun için tüm performansını sergiler adeta. Çevresine adalet dağıtmakla yükümlü görür kendisini ve her olaya burnunu rahatlıkla sokar. Kadınları etkilemeyi başarır. Enerjisi, sevimliliği, meydan okuyucu tavrıyla biz kızlar bayılırız Peter Pan 'lara. Olmadık hokkabazlıkları bir de camdan kalpleri vardır. Hemen kırılıverir. O an ki dehşetinden kaçmanızı tavsiye ederim. Bu lunapark tadındaki adamlar başta eğlenceli gelse de zamanla sizi sıkmaya başlayabilir. Yani Peter Pan erkeklerde de ilişkiyi yürütmek yine kadına düşüyor. Bakınız


 3. Şimşek MqQueen: Hızlı çocuk ya da bay beyaz  gülücük de diyebiliriz onlara. Yakışıklı ve karizmatik olmaları birinci kurallarıdır. Güzel oldukları kadar küstah da olan bu tiplere kızlar genelde burun kıvırır gibi dursa da yalandır. Deli olurlar. Dişi bünyede Biscolata erkeği etkisi yaratan hızlı çocuklar , her evde bulunması istenilen bir tiptir. Hafif bir maçodur bunlar. Arabaları, futbolu, gece gezmelerini çok severler. Övülmeden yaşayamazlar. Mısıra gübre verir gibi bunlara da ego vereceksin. Romantik sayılırlar. Öyle aman aman tiplerine rağmen güzel ve akıllı kızlardan pek hoşlanmazlar. En güzel, en havalı o olmalıdır. Eh fena çocuk değildirler ama çelik gibi sinirleriniz varsa.


 4.Sünger Bob: Bir nevi Burhan Altıntop da diyebiliriz onlara.Lüzumundan fazla konuşkan, fazla becerikli ve fazla bilmişlerdir. Sevimli kişilikleriyle hemen çevre yaparlar. Ama her şeyi bilirim, her işin üstesinden gelirim takıntıları çevresindekilere hayatı zehir eder. Sünger Bob'lar yeni tanıştığınızda süperdirler. Fedakar, çalışkan, becerikli, süprizli. Ama belli bir zaman sonra; alıngan, sitemkar, şikayetçi yapılarını da görmeye başlarsınız. Yaptıkları her işi zafer havasında kutlamalısınız. Kontrol Manyaklığı hastalığına da sahiptirler. Kendileri de farkında değildir ama hafif narsisttirler. Övgü almak için yaşarlar. O'na yeterli ilgiyi vermezseniz, vay halinize. O yüzden aman aman çok dikkatli olun bu Bay Ayşe Teyze'ye. 


Hepsi bu kadar mı, elbette değil. Devamı çok yakında:)))

Yorumlar

  1. tsubasa'nin bu listede yer almasi gerekir.

    YanıtlaSil
  2. seam,
    bloğunu yeni keşfettim canım takipdeyim..
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Barney , tsubasa kadınlar arasında pek favori değil o yüzden yer alamadı. Eminim çok da üzülmemiştir:))
    chfashiontrend, memnun oldum, arayı açmayalım, yine beklerim:)))

    YanıtlaSil
  4. Sünger Bob! en sevdiğim : )

    YanıtlaSil

Yorum Gönder