OĞLUMA KİTAP YAZDIM


Okula başlarken
Biraz iddialı bir başlık oldu , kabul ediyorum. Aslında kitapçık desek bile abartmış olurum.  Sürekli çocuklarından bahseden sulu göz , evlat romantiği annelerden olmayı hiç istemezdim ama bazen tutamıyorum işte kendimi.
 Büyük oğlum Orhun 1. sınıfa gidiyor. Okul sürecimiz gayet neşeli, huzurlu , uyum içinde gidiyordu ki su çiçeği denen mahlukat-ül mikrop oğlumu ziyaret etti. Tabii 5 günlük raporla Orhun eve mahkum olmuş oldu. Ben de onun neşesini biraz  olsun yerine getirmek için bir şeyler karaladım.
 Resimleri çizerken epey zorlandım, çünkü  7 yaşındaki bir çocuğa bir şeyler beğendirmek inanın hiç kolay değil. Bu arada yazımı okunaklı yapma çabam eşim tarafından da takdir edildi. Neyse 8 sayfacıklı bir kitapçık. Orhun okurken başlarda biraz utandı ama epey de bir hoşuna gitti. Amacıma ulaşmıştım artık.
Siz de eşinize, sevgilinize, arkadaşınıza, çocuklarınıza böyle küçük sürprizler yapabilirsiniz. Her zaman dediğim gibi maddi hediyeler günün birinde çöpe gitmeye mahkumdur ama manevi hediyeler siz nefes aldıkça canlı ve taze kalacaktır. 
Haydi üşenmeyin sevdiklerinizi en güzel hayalleriyle şımartın. 

renklendirmeyi oğluma bıraktım


 kabul ediyorum, hevesli ama yeteneksiz bir çizerim:(((

 bu da kitapçığımızın arka kapağı:DDD


Yorumlar

  1. Bence çok iyi çiziyorsunuz ve çok güzel olmuş. Ben çöp adam dahi çizemem, resminiz gözüme o kadar güzel göründü ki anlatamam. :)

    Haklısınız, maddi hediyeler bir süre sonra değerini yitirir. Önemli olan maneviyatımızı güçlendirecek, sevdiklerimizi mutlu edecek hediyeleri onlara sunabilmektir. Postunuzu okumak için geç kaldım biraz lâkin oğlunuz da şimdi iyileşmiş olsa bile yine de klasik lafı kullanarak "Geçmiş olsun" dileklerimi yolluyorum. Ben de su çiçeği olmuştum her çocuk gibi tabi. Ne vahim bir durumdu, hatırlamak bile istemiyorum. :)

    YanıtlaSil
  2. Çizimler bence de gayet güzel:) Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Blogger annelerden geliyorum ve şöyle bir dolaştım .. Kitabınıza da bayıldım.. Ne güzel bir hatıra kendisine. Çizimleriniz de harika... Ben de bloğuma beklerim. sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim alev, beğenmene sevindim, görüşmek üzere:))

      Sil
  4. ben fikrinizi, emeğinizi , çabanızı takdir ettim. ikiniz için de çok değerli bir hatıra..çizimlerinizi de oldukça güzel buldum..oğlunuz da dediğiniz gibi boyamasını yapıp kitabınıza renk katar :) ikinizin de emeği bütünleşmiş olur böylelikle..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder