Oğluma Boyunluk Ördüm


           Zamanın tatlı telaşında yılbaşı heyecanını ağırladık bu ara. Her sene olduğu gibi tüm olumsuzlukları geride bırakıp yepyeni yıla yepyeni umutlarla adım attık. Hepimiz için güzelliklerle dolu bir yıl olsun 2016. Senenin ilk örgüsü de kışlıklar arasında yerini aldı. Oğlanlar için bir şeyler örmeyi çok seviyorum. Atkı, bere derken bu sefer boyunluk örmeye karar verdim. Hem kullanması kolay hem de daha sıcak tutuyor. İpini de çok severek almıştım. Nako sport wool. 7 numara şiş ile örünce de çok kısa bir sürede bitiverdi tabii ki.  

       Özellikle kar tatili, yılbaşı tatili ve hafta sonu tatilinin bir araya gelmesi ile mutluluktan havalara uçtum. Bir yıldır özlemini çektiğim kara kavuşmak , ailecek bir arada olmak ne büyük bir nimettir benim için. Tabii tatilden istifade örgüye vakit ayırabildim. Hatta bir boyunluk bitirip bir de battaniyeye başladım. Umarım maymun iştahlılığımın kurbanı olmaz canım iplerim.
           
           Konu mankenimiz de üç numaralı bakışıyla pozunu verdiğine gece yarısı kar manzaralarına sıra gelmiştir.  Sağlıklı, huzurlu,bereketli, efendi, ağırbaşlı paşalar gibi bir yıl geçirmemiz dileğiyle.
Sevgiyle kalın :)






Yorumlar

  1. Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, biraz nazlandı ama annesini de kırmadı tabii :))

      Sil
    2. Çok teşekkürler, biraz nazlandı ama annesini de kırmadı tabii :))

      Sil

Yorum Gönder