VESTEL İLE ÇAMAŞIRLARA MEYDAN OKUYORUM

İki erkek çocuklu hayatımda hiç şüphesiz ki en büyük yardımcım çamaşır makinemdir. Malum, zamane çocukları; hızlı büyüyor, hızlı öğreniyor ve hızlı kirletiyorlar. Ben de bir yandan onları bilumum mite, toz, polen ve bakteriden korumaya çalışıp daha ekonomik çözümler arayışındaydım. İşte tam bu noktada Vestel Çamaşır Makinesi ile tanıştım.
Pyrojet teknolojisine sahip Vestel Çamaşır Makinesi, A+++ enerji sınıfı çamaşır makinesine göre %70 daha az enerji harcarken , benzer kapasitedeki ürüne göre ise sudan %28 tasarruf etme imkanı sağlıyor. Hem çocuklarımın geleceği için tasarruf yapmamı kolaylaştıryor hem de doğal kaynakların korunmasına yardımcı oluyor. Çok sevdiğim Kızılderili atasözünde olduğu gibi; Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, çocuklarımızdan emanet aldık. Çevre dostu bu Vestel gönlümde bu hamlesiyle benden tam puan aldı tabii ki.

Alerjik bünyeli çocuklarımı korumak için sürekli çaba halinde olan bir anneyim. Havadaki tozlarla, polenlerle,  yastık ve yorganlara sinsice yerleşmiş mite denen illetlerle bitmek bilmez bir savaşım var.  Ama Vestel Çamaşır Makinesi 'nin Alerji Uzmanı Programı 7 alerjen ve 4 bakteri konusunda koruma sağlıyor. Üstelik İngiliz Allergy Vakfı'nın faaliyetlerini gerçekleştiren kurum olan Allergy UK onaylı.

Futbol maçı sonrası çimen lekesi, resim dersi sonrası boya lekesi, hınzır çikolatalı süt lekesi derken çocuklarımın epey geniş bir leke repertuarı vardır. Vestel'in 22 özel leke fonksiyonu inatçı lekeler tarih oluyor. Ayrıca, 12 dakikalık 2 kg.'dan hafif çamaşırları yıkama programı sayesinde de gelmiş geçmiş bütün çamaşırlara meydan okuyabilirim. 

Vestel Çamaşır Makinesi, hem doğal kaynakların korunmasına yardımcı hem de aile bütçeme. Alerjenlere açtığı savaşla da bir annenin gönlünde taht kurmasını doğrusu çok iyi biliyor.



Vestel’in bu Rekortmen çamaşır makinesı ile ilgili daha fazla bilgi almak için tıklayınız.





Yorumlar