Klima kampanyaları başladı


Yaz sıcakları kendini göstermeye başladı. Eğer klima almayı planlıyorsanız, sıcaklar bastırıp da mekanlar ısınmaya başlamadan almanızda fayda var. Üstelik şimdi klima almanın tam zamanı. Çünkü çok avantajlı klima kampanyaları başlamış durumda.

Klima denince ilk akla gelen marka Mitsubishi Electric klimaları yaza çok cazip bir kampanya ile merhaba demekte. 30 Haziran’a kadar Mitsubishi Electric klima alanlar KDV indiriminden yararlanıyor. Eğer evinize işyerinize ikinci bir klima almayı düşünürseniz ya da eşiniz dostunuz da klima almayı düşünüyorsa o zaman ikinci klimada da %50 indirim fırsatı var. Üstelik Yapı Kredi World kart sahiplerine peşin fiyatına 9 taksit imkanı sağlanmakta.

A+, A++ ve A+++ enerji sınıfı Mitsubishi Electric klimalar yaz sıcaklarında bunaltıcı havayı konfora çevirmek isteyenlerin tercihi olmakta. Yüksek enerji verimliliği sayesinde elektrik tasarrufu sağlayarak kullanıcıların elektrik masraflarını azalmakta. Alerjenlere geçit vermeyen filtreleri, serin havayı eşit dağıtma özelliği, mekanda kimse yokken standby moduna geçmesi, sessiz çalışma gibi üstün özellikleri sayesinde Mitsubishi Electric klimalar, bu avantajlı kampanya ile bu yaz her eve girecek gibi görünüyor.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Yorumlar