Teb internet şubesi ile daha yeşil bir çevreye katkınız olsun


Hava kirliliği ve görüntü kirliliği, geleceğimizin en büyük problemi. Farkında olmadan bu kirliliklere hepimizin katkısı oluyor. Doğal kaynakların aşırı tüketilmesi, gelecekte kirliliğin yanında kaynak sıkıntılarına da yol açabilir.

En azından etkili birkaç yöntemle daha yeşil bir çevreye katkıda bulunabiliyoruz. Örneğin, kağıda basılan faturalar kullanmak yerine elektronik fatura, daha az enerji tüketen ürünler, bireysel araç kullanmak yerine toplu taşıma, kısa mesafelerde  yürümek gibi kişisel olarak çevreye katkıda bulunabilmemizi sağlayan yöntemler mevcut.


Teb de yeni kampanyası ile çevreye olan duyarlılığını gösteriyor. Teb İnternet Bankacılığını kullanarak şubeye giderken kullandığınız aracın yol açtığı karbon salınımını önleyebilir, enerji ve yakıt tüketimini en aza indirebilirsiniz. Böylece Teb Pratik internet şubesi anasayfasındaki ağaç görselini %100 tamamlayan ilk 5000 kişi içine girebilir vev TEB’in  Tema Vakfı’na adınıza fidan bağışı yapmasını sağlayabilirsiniz. TEB Ağacım kampanyasında Bağışlanan fidanlar İzmir Bayındır Bozdağ’da bulunan yeşillendirme alanına dikilecektir.

Yorumlar