SOÇİ'DEN TEŞEKKÜRLER ANNE

   
     P&G yine yaptı yapacağını ve 2014 Soçi Kış Olimpiyatları öncesi tüm annelerin kalbini kazanmayı başardı. Hazırladığı kısa filmle sözlere hacet bırakmayan P&G geçen seneki yaz Olimpiyatlarında da annelerin kalbinde minik fırtınalar koparmıştı.
     'Düşmenin bizi ancak daha güçlü kıldığını öğrettiğin için, Teşekkürler anne' sloganı anneliğin tüm zorluğunu bir çırpıda anlatıyor zaten. Annelerin gururlu sponsoru P&G 'ye da annelerden kocaman bir teşekkür.

        Gelelim Soçi Kış Olimpiyatlarına. Yürümek ve marketten poşetleri taşımaktan başka sporun hiç bir dalına gram yeteneğim olmasa da Olimpiyatlar (yaz-kış farketmez) çocukluğumdan bu yana çok özeldir. Hele açılış seremonileri yok mu? Zaten Olimpiyat fikrine hayranım ilk başta. Dünya'nın dört bir yanından, farklı kültürler, farklı güzellikler bir araya geliyor ve muhteşem anılar biriktirip tarihe isimlerini yazdırıyorlar.

       7 Şubat'ta  açılış seremonisi ile buz ısınmaya başlayacak, 23 Şubat'ta ise sona erecek. Peki bizleri hangi sporlar dalları  mest edecek, buyrun bakalım: Alp Disiplini, Biatlon, Bobsled, Kayaklı Koşu, Körling, Artistik Buz Pateni, Serbest Stil Kayak, Buz Hokeyi, Kızak, Kuzey Disiplini, Kısa mesafe Sürat Pateni, Skeleton, Kayakla Atlama, Snowboard, Sürat Pateni.




      Bu arada Paralimpik Kış Olimpiyatları da 7 Mart-16 Mart tarihinde Soçi'de yapılacak. Türkiye'den 6 yarışmacımız ay-yıldızlı formayla bizi temsil edecek. Verdikleri emek için tüm sporcularımıza çok  teşekkür ederiz. Ama 6 değil de 60 sporcuyla Olimpiyat ateşini yakmaya gidebilseydik. Neyse, bu da başka bir konu.

       Anne babalar, çocuklarınızı spora teşvik etmekten çekinmeyin. İlk başlarda terleyecek, hasta olacak, yorgunluktan ağlayacak. Ama kendine güven, takım disiplini, beden gelişimini de öğrenmiş olacak. Ve düşmenin onu ancak daha güçlü kıldığını öğrenecek.
        Sporla, barışla ve huzurla kalın...
   
     

Yorumlar