ARALIK MASALI



             Bir varmış, bir yokmuş zamanın birinde Aralık adında bir ay varmış. 12 ayın en yorgunu, en mahsunu ve en sarısıymış Aralık. Ama pek kıymeti bilinmez, soğuktan , sınavlardan, hastalıklardan insanlar yakınıp dururmuş.
          Kışın bu ilk günlerinde ağaçların sarı yaprakları altın varaklar misali solgun çimenlerin üzerine taç gibi düşermiş.  Düşermiş de pek az sarraf bu kıymetlilerin değerinden anlarmış. Meyvelerin en sarısını , en tatlısını da sunarmış Aralık insanlara. Portakal, ayva, cennet hurması tezgahlarda hazırolda beklermiş. Yine de yaranamazmış ne yazık...

           Derken bir gün Aralık ayının gönlünü almak isteyen bir grup insan #blogfırtınasına kapılmış. Bu fırtınayla Aralık ayı boyunca her gün bloggerlar yazılar yazıp yayınlayacakmış. Maksat; Aralık ayı şenlik olsun, kelimeler sıcağı kışın soğuğunu eritsin. Daha ayrıntılı bilgi için http://tamamenatiyorum.com/2013/11/30/blog-firtinasi/ adresine tıkla. İçinde yazma ateşi körüklensin, blog neşen yerine gelsin. Şu anda saatim, 23.40 . Yani 1 Aralık'ın bitmesine az bir zaman var. E büyük oğlan hasta, küçüğün ödevleri fazla derken fazla uzatmayayım. Yarın için beyin fırtınası moduna geçme vaktidir. 
         Sevgili Deniz, bu etkinlik için çok teşekkürler :) Tam da ihtiyacım olan dokunuş buydu sanırım...


Yorumlar