Blogger Okul Yolunda

       
            Her insanın hayatının unutamadığı anlardan biridir okulun ilk günü. Bloggerların da bu konuda söyleyecek eminim sözleri vardır diye düşündüm. Hepimiz farklı yıllarda birinci sınıftaydık . 70'ler, 80'ler, 90'lar hepimiz farklı zaman dilimlerinde aynı heyecanlarla okula başladık.  Birinci sınıfa başlarken yaşadığımız duygularımızı, anılarımızı ve fotoğraflarımızı bir araya getirme fikri aklıma geldi.  Okulda ilk gününüzü anlatan bir paragraflık yazı ve ilk gün resminizi bloggerokulyolunda@gmail.com adresine gönderirseniz evlere şenlik bir etkinliğe imza atmış olacaksınız.
       Etkinliğe katılım sayısını arttırmak için siz de blogunuzda ya da sosyal medya hesaplarınızda duyuru yapabilirsiniz. Ortaya ne çıkacak şimdiden merak içindeyim.
      Şimdiden Bayramınız kutlu olsun:)

twitter.com/esradan_dunyaya
http://instagram.com/ladyesrates
www.facebook.com/SuperPembe
bloggerokulyolunda@gmail.com

Yorumlar

  1. Önce bir sorun bakalım hatırlıyor muyum ben.. :D
    Şaka bir güzel düşünmüşsünüz de, her şakada da gerçek payı vardır. Ben cidden ilk neler yaşadım hatırlamıyorum. Hatırımda kalan okula yazdırılma günümdür. :)
    O günde pek birşey olmadı. Annem gitti yazdırmaya, ben evde kaldım. Üstüne üstlük ben bir sene geç yazıldım. Bu yüzden okuldaki arkadaşlarımdan hep bir sene büyük oldum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun bak, anlatacak bir şeylerin mutlaka vardır. Hele senin bakış açın o kadar çok renkliyken neler neler yazarsın sen:))

      Sil
  2. Çok sıcak bir konu :) keşke bizimkiler de benim fotomu çekseydi ilk gün :) yolardım :)
    http://loveandsmile.wordpress.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun, ilk gün fotosu olmasa da başka bir ilkokul foton vardır. Bekliyorum. Sonuç çok keyifli olacak eminim:))

      Sil

Yorum Gönder