LUNAPARKTA HERKES AYNI YAŞTADIR


       Lunaparkları kendimi bildim bileli çok severim. Çünkü Lunaparkta herkes aynı yaştadır. Yani bir çeşit cennet. Çocuklardan ziyade eğlenen büyükleri görmek beni daha çok mutlu eder. Bilirim ki büyüdükçe küçülmek ister insan. İşte ben de onlardanım işte. 
     Çığlık atma , hoplama, zıplama, birazcık korkma ama çokça kudurma; işte tüm bu duyguların ortak noktasında mutlu olan onlarca insanı görmek nasıl mutlu etmez beni. Kimi çocuğunu bahane eder gelir, kimi çocukluğunu. Bahanesi ne olursa olsun ortak noktası neşe olsun yeter. 
        Duygularımızı en rahat dışa vurduğumuz , sosyal maskeleri kapıda bıraktığımız bu Hodri Meydan'da rezil olma ihtimaliniz de yoktur. Siz hiç Lunapark'ta yüksek sesle kahkaha atan birinin ayıplandığını gördünüz mü? Asıl rezil olmak hanım hatun hız trenine binmek, korku tünelinde buzdolabı gibi durmaktır. 
       İnsanın her hali güzeldir. Ama en güzeli yalın halidir. Stresin, şiddetin, dinlemezliğin ve derebeyliğin kol gezindiği şu mavi dünyamızda biraz kendimizle barışsak fena mı olur?





         Bu kadar enerji harcamış olan blog sahibesi de enerji toplamak adına bir fincan sütlü kahveyi hak eder:)


Yorumlar

  1. Çok çok çok severim lunaparkları :) Oğlum Kubi biraz büyüsün sıkça gideriz inşallah
    bloguma beklerim
    sevgiler :)
    http://loveandsmile.wordpress.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erkek çocukları büyüdükçe aksiyon ihtiyacı da artıyor haliyle. Lunaparklar tam bizimkilere göre yani. Tabii bir de bize göre:))) Sevgiler, Kubi'yi çok öperim:)

      Sil
  2. cok severım lunaparkları ne cok gıderdık..bu aralar cok uzak kaldık tarıh bıle yok aklımda..her anınız cocuk gıbı masum gecsın canım

    YanıtlaSil

Yorum Gönder