NE DURUYORSUN, KENDİN YAP!

 
  İlkbahar geldiği andan itibaren benim içimdeki alçıcı, sıvacı, marangoz, bahçıvan ve boya-badanacı açığa çıka verir  Zihnim adeta dev bir yapı marketine dönüşür. Balkondaki saksılara yeni çiçekler dikme hevesine kapılır, mobilyalarda ufak tefek değişikliklere girmek isterim. Cam boyaları alınır, bardaklar mumluğa çevrilir. En güzel peçeteler seçilir ve nereye transfer edebilirim diye düşüncelere kapılırım. 
     Kendimi bildim bileli hep çok hevesli olmuşumdur kendin yap( diy) çalışmalarına. Ama ne yazık ki, yetenek konusunda aynı performansa sahip olamadığımı da belirmek isterim. Kimi insanlar vardır. Benim gibi uzun uzun düşünmelerine  gerek yoktur. Ufacık bir detayı yakalayıp ne güzel dokunuşlar katarlar yaşadıkları ortamlara. 

       Ne olacak benim bu hevesli-yeteneksiz hallerim derken, tam da bahar gelmişken bir dergiyle tanıştım. Adı üstünde 'Kendin Yap'. İçinde birbirinden güzel uygulamalar tüm detaylarıyla verilmiş. Bir de fotoğraf çekimleri o kadar güzel ki insan hangisinden başlayacağını şaşırıyor. Bu ay Kendin Yap dergisi tam da bahara özel hazırlanmış. Çilek dokunuşları, el yazılı duvarlar, çocuklar için faaliyetler, bahçe keyfi , mozaik esintisi ilk aklımı çelen çalışmalar oldu. Ama en çok da mozaik işine merak saldım. Bu dergide en çok hoşuma giden şey, detaylı anlatımlarının olmasıydı. Çünkü bir Kendin Yap projesini ben anladıysam, eminim herkes kolaylıkla yapacaktır. 

        Editörleri Aylin Tarhan ve Ayşe Başcı'ya tam de ihtiyacım olan dergiyi bana kavuşturdukları için çok teşekkür ederim. Aylık dergi alış verişime bir güzellik daha eklendi. 
         Şimdiden hepinize kolay gelsin:))

Yorumlar

  1. ne güzel bir dergi:)artık çok sıkıldım ben bu amerikan özentisi moda dergilerinden o nedenle almaz oldum ama bu farklıymış bende alayım hemen:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum, bu dergi tam bizlik. Malzemeler, projeler tam ihtiyacımız olan şeyler Edacım:)

      Sil

Yorum Gönder