BUGÜN GÜNLERDEN MAVİYİM BEN

   
         Aslında sadece bugün değil, her gün günlerden maviyim ben. Kimi zaman griye çalarım , kimi zaman beyaza bazen de laciverete. Bugün ise yeşile çalan bir maviyim. Dalgacı bir nisan güneşi başımda, şakacı rüzgarlar omuzlarımda, saçlarımda. Güzelim ilkbahar, canım güneş. 

     Mavi Dünya, mavi gökyüzü, mavi deniz, mavi çiçek, mavi umut, mavi gelecek ,mavi ben. Ben bugün işte bu kadar maviyim. Ama yeşile çalan, ilkbaharın flörtünde bir maviyim. Bazen bahar beni kovalasın, ben kaçayım kimi zaman da ben onun peşinden koşayım.
   
      En sevdiğim, ilk gençlik yıllarımdan ezgiler de süslesin bu mavi satırları. Chris Isaak 'tan sizin için gelsin Blue Hotel. 



Yorumlar

  1. O kadar severim ki maviyi, ne demek istediğinizi çok iyi anladım bu yüzden. Zaten o kadar güzel anlatmışsınız ki, fazla söze ne hacet. Masmavi duygulara büründüm sayenizde:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mavinin halinden mavi anlar:) Çok sevindim bir maviyle karşılaştığıma...

      Sil
  2. Bu arada blog dünyasında yeni olduğum için bir şey sormak isterim izninizle.
    "bloglovin" bağlantısını ve logosunu nasıl eklediniz sitenize?

    YanıtlaSil
  3. Öncelikle bloglovin'e üye olmanız gerekior. Daha sonra sitenizi ekleyin. Sağ üst köşede adınızın ve resminizin olduğu kısımdaki aşağıya doğru olan ok işaretiene tıklatın ve'follow buttons'linkine tıklayın. İçlerinden herhangibirini seçin ve 'get code' kısmına tıklayın. Sitenizin adresini belirtilen kutuya yazın . Daha sonra siteniz için hazırlanmış kod ekranda 'add widget' düğmesine bastığınızda sitenize gönderilecektir. Verilen bağlantıya tıklatın ve sitenizden widget ekle düğmesine basın. İstediğiniz yere ikonunuzu yerleştirebilirsiniz şimdi. Gerisi kolay yani. Umarım yardımcı olmuşumdur. Biraz karışık oldu ama kolay gelsin:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, mavi mavinin dilini anlar merak etmeyin; uygulayacağım sayenizde:)

      Sil
    2. Evet yaptım, teşekkürler mavi arkadaşım:)

      Sil
  4. severdim o şarkıyı...
    maviyi de severim

    http://loveandsmile.wordpress.com/

    YanıtlaSil
  5. Mavi sevilmez mi, şirinler bile mavi değil mi:)))))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder