THE SMURFS 2 İLE ŞİRİNLENELİM

    21 Aralık öncesi Şirinler yine yaptı yapacağını.  Çok ama çok şirin bir haber The Smurfs  nam-ı diğer Şirinler'den. Mavi dostlarımız 31  Temmuzda  A.B.D.'de izleyicisiyle  buluşuyor. İlk filmi yaklaşık 10 kere izlemişimdir. Yine olsun yine izlerim. Bütün hüznümü, sıkıntımı savurup götürmesinin yanı sıra çocuklarımla ortak bir paydada buluşmanın zevkini de yaşamış oldum. 

    Şirinlerin kadrosunda yine Neil Patrick Harris ve Jayma Mays var. Hani Şirinlerin yaşam koçu olan evli mutlu çiftimiz. Tabii Şirinemiz yine Katy Perry ile ses buluyor. Şirinler kadromuzda ise iki yeni karakterle tanışacağız. Vexy ve Hackus, bakalım bizimkilerin başına ne işler açacaklar . Şirinlerin ilk filminde New York'u   köşe bucak gezmiştik. Bu sefer bir Avrupa turnesine çıkıyorlar anlaşılan. Paris'te Gargamel ve büyülerini bakalım nasıl alt edecek Şirin Baba ve diğer şirinler. 
     Siz boş verin 21 Aralık çılgınlığını, güzel dileklerle yeni yılı ve getireceği güzellikleri şimdiden planlayın, şirin kalın:)
 







Yorumlar

  1. Ben de ilk filme bayılmıştım, 2.sinin geldiğini bilmiyordum, okuyunca mutlu oldum :) Teşekkürler bu güzel haberi verdiğin için.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder