TEKRAR TEŞEKKÜRLER BISCOLATA

     Neden mi teşekkürler?  Yıllardır reklam sektöründe, Barbie bebek seyretmekten bıkmıştık da ondan. Otomobil lastiğinden, şampuan reklamlarına kadar neredeyse tüm reklamlar upuzun bacaklı, sırma saçlı, afet-i devranlar oynayıp duruyor. Ve  bu duruma biz kadınlar çok ama çok bozuluyorduk.
       Alışveriş eyleminin öznesi kadın ise reklamlarda bizlerin dikkati çekilmeli aslında. Şimdi de Bay Balkon Göbekler düşünsün. İdeal kadından kasıtları moda dergisi kapağından fırlamış olan diye düşünen erkek milleti, Biscolata Star reklamı size kapak olsun artık.

      Geçen seneki reklam kampanyalarını bir üst çizgiye çekmeyi başaran yapım ekibi ise Dijital Sanatlar, yönetmen koltuğundaysa Can Ulkay oturuyor. Hem romantik hem yakışıklı olsun diyorsanız  Biscolata Starz reklam filmi tam size göre. Filmin müzikleri ise Özdemir Erdoğan'ın oğlu Mehmet Can Erdoğan'a ait .
       Çok ama çok beğendiğim bir reklam filmi ortaya çıkmış. Hani bir anda bitmesini istemezsiniz, biraz daha uzun olsun diye beklersiniz ya işte öyle bir şey.

Eee, ne diyelim ; reklamın fendi erkeği yendi :)



Yorumlar

  1. Biz bayanların da gözü gönlü açılsın :)

    Şaka bir tarafa ama kadınların sürekli bu reklamlara alet edilmesinden bende sıkılmıştım. Mübarek ürün reklamı değil adın reklamı sanki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hani bir de kadınlar hep ekrandaki manken ve oyuncularla gizli bir rekabete koşuluyor ya, ben en çok buna kızıyorum. Hooop şimdi erkekler düşünsün;)

      Sil
  2. Bende bir alacağım alamadım şu bitterli olanından. :)
    Bu reklam iyi hoş. Ama şimdi birde kombi reklamı var. o çok itici.
    Yani bu işte de iyi olmak lazım. :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, dozunu iyi ayarlamalı reklamcılar. Ama bu biscolata reklamları harika. Bu arada ben denedim bitterliyi, kahveyle nefisss;)

      Sil

Yorum Gönder