MOTİFLEDİM SONUNDA BİTİRDİM


   Yaptığı her işi yarım bırakan, çabuk sıkılan, biraz da dağınık çalışan ben sonunda bir projeyi bitirmenin haklı gururunu yaşıyorum. 4 aylık zaman zarfında ne becerikli insanlar ne işler bitirmiştir ama bu benim için cidden büyük bir adım. Hele onlarca motifi saklamak, sıralamak, organize etmek ne zor işmiş meğersem.
     Örgü , gerçekten rahatlatıcı bir faaliyet ama belli süre sonra strese giriyor insan. Ya bitiremezsem, birleştiremezsem, beğenmezsem gibi sıkıntılara kapılıyor insan. Ve derken günlük dertlerini unutup yeni dertler ediniyorsunuz.
      Aylardır internette gördüğüm cıvıl cıvıl battaniyelerden bizim evde de var şimdi. Ve sahibi de hemen belli oldu. Orhun olaya el koymuştur. Yazın pek kullanamayacağı aşikar ama sıkı sıkı sarılıp poz vermekten de geri kalmadı. Ben de eser sahibi olarak gidip gelip bakıyorum battaniyemize. Evet, abarttığımın farkındayım. Ne yapalım, bugün de böyle olsun bakalım:)
    Cıvıl cıvıl hafta sonları  dilerim:)




Yorumlar

  1. çok güzel olmuşş.
    sarıp sarmalasınlar kuzucuklar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim. Onlar mutlu olsunlar da biz her işe razıyız:)

      Sil
  2. bende cok beyendim battaniyeni.sagolsun benim de battaniyemi annecigim yapti yuk olur agirlik olur dinlemeden taa kanada ya kadar getirdim ben

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Ice Tea, anneler kıyabilir mi yavrularına. Ellerinden öperim anneciğinin..

      Sil
  3. Bu battaniye sabır isteyen bir çalışma. Sen başarmışsın,ellerine sağlık,çok güzel olmuş. Ne kadar övünsen,poz poz fotoğraf çeksen hakkındır :)Örmesi ayrı ,motifleri birleştirmesi ayrı sabır gerektirdiği için seni kutlarım. İyi günlerde kullanın!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler . Evet Colette, cidden zor işmiş. Ama ne mağrifetli hanımlar var, benim ki basit bile kaçtı . Hayatımda çıkardığım ilk iş bu oldu, biraz şımarmak hakkım değil mi, sevgiler:)

      Sil
  4. Beyazın bütünlemesiyle çok hoş olmuş. Güle güle kullanın. Bence de şımarmak hakkınız. :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Hayalperest. Beyaz fikrini pinterestten yürüttüm. Beğenmene sevindim:)

      Sil
  5. Çabuk bitirmişsin bence,çok güzel olmuş:)Gerçekten sabır işi,bravo:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, hele benim gibi sabırsızlar için çok zor çook:))

      Sil

Yorum Gönder