GÜLBEN'İN SAÇLARI BENCE BUDUR


Bu kışın saç modası şimdiden belli olmuşa benziyor. Gülben Ergen İnstagram'da son paylaştığı kareler ilk bakışta şaşırtsa da gayet hoş görünüyor bana göre. Kısa saçları ile çok daha genç ve alımlı görünen Gülben'e bu tarz bence çok yakışıyor. Hele Dadı dizisi zamanında da epey moda olmuştu kısa bukleli saçlar. Evdeki erkek nüfus çoğunluğuyla baş etmeye çalışırken insan tercihini rahatlıktan yana kullanıyor haliyle. Bilirim, çünkü geçenlerde ben de canım saçlarına kıyıp, irice bir erkek çocuğu görünümüne kavuşan bir anneyim. Neyse yaşasın kısa saç, yaşasın özgürlük:))




Yorumlar

  1. yüzüne gitmiş gerçekten..ben de beğendim. tarz duruyor.

    YanıtlaSil
  2. ben beğenmedim ya kestirecekler dikkatli olsunlar bu hatunun saçları da yüzü de çok güzel onda durduğu gibi durmayabilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaç kişilik ekibin emeğidir o saçlar eminim. İmaj danışmanları, Nihat Odabaşı vs. Ama iyi iş. Fazla süs yakışmıyor Gülben'e.

      Sil
  3. harika bi kadın bu ya! o kdr biliyor ki bu işi nasıl da muhteşem olmuş gençleşmiş!

    YanıtlaSil
  4. Evli ve çocuklu değilim ama bakım bana göre değil. :D Saçlarımı sırf annem darılmasın diye kestirmiyorum. Belimde olan saçlarım Allahtan seyrek ve ince telli. Yoksa işim zordu.
    Gülben Ergen bu albümde baya değişik imaj sergiliyor. Saçı, müziği baya değişik bence. :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder