İYİ Kİ VARSIN E BEBEK


 Bugün çok güzel bir organizasyon için meslektaşım ve can dostum Aslı ile birlikte Karadeniz'in ilk outlet AVM'si Lovelet'de açılacak olan e-bebek mağazasının tanıtımına davetliydik. İki çocuklu iki anne olarak biz bu davete kayıtsız kalamazdık. Samsun'da açılan bu güzel alış veriş merkezini ilk ziyaretçileri olma keyfine varırken e-bebek ailesi ile de yakından tanışma imkanımız olacaktı.
     Biz e-bebek mağazasına doğru ilerlerken Pazarlama Koordinatörü  Nagehan hanım bizleri karşıladı.   Yıllardır internet üzerinden takip ettiğim bu firmanın şimdi bu kadar yakınımda olması bir anne olarak bana güzel bir huzur sağlamıştı. Nagehan Hanım'la tanıştığımıza o kadar çok memnun olduk ki. Güler yüzlü ve işine sevgi ile bağlı başarılı kadınlarla tanıştıkça kadın gücüne daha çok inanıyor insan. Ürünlerin kalitesinden, şirket prensiplerinden , anneliğe bakışlarından bahsettikçe zamanın nasıl geçtiğini bile anlayamadık.Keyifli  bir mağaza turundan sonra çaylarımızı, kahvelerimizi yudumladık.

 Özellikle yaz ayları için annelerin tercih edebileceği harika bir fırsattan bahsetti Nagehan Hanım. Bebeklerin kullanılmayan eşyalarını değerlendirmek üzere oluşturulmuş bir sistem. Hem satabilir, hem satın alabilirsiniz. Yaz ayları için baston pusetler, park yataklar için kaçırılmayacak bir fırsat. İkinci el ürünlerin işin uzmanlarınca elden geçirildiğini söylememe gerek bile yok sanırım.
Anne ilgisi, Uzman bilgisi
    


ProMalt anne sütünü arttırıcı içecek reyonuna mankenlik bile yaptık





Yukarıdakiler de en dikkatimi çeken ürünler. Baby&Me markalı ıslak mendiller %100 pamuk ve sudan oluşuyor. Sadece bebekler için değil, kullanan tüm çocuklar için çok büyük avantaj sağlıyor. Kız ve erkek bebekler  için özel tasarlanmış. 
Emzik şeklindeki fileye meyve konuyor. Bebeğin katı gıdaya geçiş sürecinde büyük bir yardımcı bana göre.
Sevimli keçiler ise bir çok bebek için kurtarıcı bir ürün. İnek sütüne karşı alerjik çocuklar için keçi sütü tozu. Az bulunan bir ürün, ama e-bebek'ten kaçmaz tabi.
Aslı ve benim en sevdiğimiz ürün ise mama dökmeyen mama kabı. Dönüyor, yuvarlanıyor ama içindeki mama dökülmüyor. Fiyatı da çok uygun. Yemekte nazlı olan bebekler için özellikle kaçırmayın.



Bu keyifli turun ardından , Nagehan Hanım'ın hediyeleri ile birlikte e-bebek'ten ayrıldık. Karadeniz'e karşı çaylarımızı yudumlayıp yorgunluk attık. Bir anne olarak ihtiyacımız olan tüm ürünleri güvenle satın alabileceğimizi bildiğimiz e-bebek'i yanımızda görmek bizleri çok mutlu hissettirdi. 8 Haziran, herkes için iyi bir başlangıç olsun. Bu güzel buluşmayı sağlayan Fikri Mühim'e de sonsuz teşekkür .  Hoşgeldin Lovelet, hoşgeldin e-bebek...


 

Yorumlar

  1. çook sevindim ya sonunda bir e bebek mağazamız oldu.ama lovelet benim beklentimi pek karşılamadı.bir mango zara falan niye yokki:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olsun canım,ne yapalım internetten alış verişe devam:)) Ben konseptini çok beğendim. Geniş geniş çocukları alır gezdiririz artık...

      Sil
    2. güzel görünüyor ben önünden geçtim ama bugün gidemedik.çocuklar için uygun bir yer o zaman,buna sevindim.neyse bugün bulvarda mangoyu buldum nasıl sevindim anlatamam.internete gerek kalmadı.bulvar alışveriş merkezi mi ne diyolar oraya bilemiyorum ama tek kelimeyle müthiş biryer olmuş bayıldım konsepte

      Sil

Yorum Gönder