Eğlence ve Eğitimin Buluştuğu “İlk” ve “Tek” Adres MiniMall


Açıldığı günden bugüne “Aile Boyu Mutluluk” konsepti çerçevesinde hizmet vermeye devam eden ve bir ilki gerçekleştirerek Türkiye’de sadece çocuklara özel bir alışveriş merkezini hayata geçiren Trump Towers Mall, dünyanın önde gelen çocuk markaları ve tanınmış markaların çocuk konseptlerini bünyesinde barındırıyor.

Alışveriş merkezlerinde çocuğun önemine dikkat çekmek amacıyla Türkiye’de ilk kez Trump Towers Mall bünyesinde kurulan MiniMall katı, sadece çocuk ziyaretçilerine hizmet veriyor. Türkiye’de ilk kez çocuğa bu denli yatırım yapan bir alışveriş merkezi olarak Trump Towers Mall, 9 bin m2’lik bir alanda a’dan z’ye çocuğa, onun hayallerine ve ihtiyaçlarına yönelik hizmet sunuyor. MiniMall’da çocuk giyim markalarından oyuncak mağazalarına, atölye alanlarından wii platforma, tiyatro sahnesinden kayak alanına kadar çocukların hayal edebileceği her şey bulunuyor.

Konseptin tasarlanma ve hayata geçme aşamalarında focus gruplarla çocuklar ve ebeveynler üzerinde yapılan birçok araştırma neticesinde ortaya çıkan ürünler çocukların istek, ihtiyaç ve hayal dünyaları gözetilerek Minimall’daki yerini aldı. Türkiye’de ilk kez “edutainment” bakış açısıyla çocuklara eğlence ve eğitimi bir arada sunan Trump Towers Mall, çocukların zihinsel ve bedensel gelişimini olumsuz etkileyen hiçbir ürün ya da aktiviteyi bünyesinde barındırmıyor. Aksine çocukları spora, dansa, el becerisine ve kültür sanata yakınlaştırmayı bunun yanı sıra çocukları bu aktivitelerin içine bir fiil dahil etmeyi hedefliyor.
Yine Türkiye’de ilk kez MiniMall’da uygulayamaya geçen Kids Concierge hizmeti sayesinde aileler alışveriş merkezinde rahatça alışverişlerini yaparken çocuklar da profesyonel eğitmenler eşliğinde MiniMall’da birçok atölye çalışması ve eğlenceli aktivitelere katılıyor.
Yeniliklere açık olan çocuklara sürekli farklı içerikler sunmak amacıyla Trump Towers Mall, MiniMall Atölye’de her ay farklı bir eğitmen şirket eşliğinde birçok atölye çalışmasına imza atıyor. Çocuklar her gün 09.00 – 20.00 saatleri arasında el becerilerini geliştiren atölye içeriklerinden bilimsel atölyelere ve interaktif oyunlara kadar eğlendirici ve eğitici çalışmalarına katılıyor.
Dünya markaları ile donanmış Trump Towers Mall’un çocukların eğitilerek eğlendiği ve çeşitli aktivitelerle zenginleştirilmiş 9000 metrekarelik katı MiniMall’da çocukların kendilerini özel ve çocuk gibi hissetmesi için her şey düşünüldü. Çocukların en sevdiği çizgi film kahramanlarını çatısı altında bulunduran Disney, Türkiye’de ilk kez MiniMall’da açtığı tiyatro salonunda çocuklara tiyatro sevgisini aşılıyor. İstanbul Çocuk Tiyatrosu işbirliğiyle ilk kez yerelleştirme uygulanarak Türk oyuncuların canlandırdığı Disney kahramanları farklı maceralarıyla MiniMall Disney Theatre’da minik hayranlarıyla buluşuyor.

Bu çok özel proje kapsamında MiniMall’da yerini alan markalar arasında Catimini, Gap Kids, Goose, Doa, Trump Towers Tiyatro, Burger King, Stickerz, Karamela, Toyzz shop, Alex, Imaginarium, Gymboree, Original Marines, B&G Store, Stride Rite, Haribo, Choco’nette ve Mamino bulunuyor. Ayrıca Ramiz Köfte, D&R ve Caffe Nero gibi markalar ilk kez çocuk versiyonları Ramiz Kids, D&R Kids ve Caffe Nero Kids ile müşterilerine hizmet veriyor.

Basın Bilgi için: Ajanda PR - Ferda Çekem - 0 212 257 66 18 – 0532 264 08 93


Yorumlar

Yorum Gönder