ÇOCUKLARLA TATİL BİR BAŞKADIR


   Pinterest'te görür görmez paylaşmak istedim. Sol taraftaki çocuksuz annenin halleri benim için 8 yıl öncede kalsa da sağ sütundaki annenin  halleri iki çocuklu benim durumumu gayet güzel anlatmış. Ama olsun, yalnız değilim nasıl olsa. Beni gayet iyi anlayan annelere selam olsun, iyi tatiller...

Yorumlar

  1. Ayy sorma çok başka çoook :)Biz daha yeni yeni tatilden birşeyler anlamaya başladık aynen bende sekiz sene önce çok güzel tatil yapabiliyordum efe olduğunda hatta ilk seneler eşim ile ayrı ayrı yemek yiyorduk birimiz efe ile kalıyor nirimiz yemek yiyordu.Deniz havuz falan onlardan geçtim yani:)ama büyüyünce problemler azalıyor :)ne yapalım onlarsızda olmuyor onların bir annem canım annecim demesi bir öpücüğü sıkıntılar unutturuyor öyle değilmi
    :)
    bende bloğuma beklerim:=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet Derya, onlarla hayat çok zorlu ama bir o kadar da anlamlı. Tatlı kuşlarımız onlar bizim ya:))

      Sil
  2. Çocuksuz tatil ne kadar iyi gibi görünsede onlarla hayat bambaşka.Oğlumla tatilde daha iyi eğleniyor,daha zevkli vakit geçiriyorum.Yorulduğumu hissetmiyorum bile.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çocuk yokken kıymetini bilmiyoruz da ondan. Ama deniz ve havuzda maksimum dikkat istiyorlar. Başlıyor o zaman bende bir gerilim sorma:))

      Sil
  3. aynen yaa, halimiz bu :) iyi ki fazla yatıp güneşlenmeyi sevmiyorum, denizde vakit geçirmeyi seviyorum.O da Emre'ye yarıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevsek ne yazar İlknur. Bir elimde güneş kremi, bir elimde şapka çırpınıp duruyorum benim haylazların peşinde. Neyse onlar mutlu olunca biz de mutluyuz;))

      Sil
  4. süper bi paylaşım olmuş.. biz allah kısmet ederse ilk çocuklu tatilimize bu yaz gideceğiz.. resimleri görünce korkmadım değil hani..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder