SİHİRLİ FASULYELER


      Orhun ile birlikte yaklaşık 2 ay önce bir deney yapmaya karar verdik. Hatta bu uğurda Orhun için bir blog bile açtık. Amacımız fasulyelerin gelişimini adım adım takip etmek ve kayıt altına almaktı. Tabii benim asıl amacım, oğluma doğa sevgisini aşılamak bunun yanı sıra teknolojiyi de olumlu bir şekilde nasıl kullanacağını öğretmekti. 2  aylık bu sürede bizim fasulyeler pek marifetli çıktı.  Bu kadar hızlı büyüyeceklerini gerçekten tahmin etmemiştim. Oğluyla birlikte keyifli zaman geçirmenin yollarını arayan ve çalışan bir anne olan benim için iyi bir tecrübe oldu bu sihirli fasulyeler. Çocuklara doğa sevgisi kazandırmanın öneminden bahsedip duruyoruz. Atılacak adımlar hiç zor değil aslında. Bir avuç fasulye ile bile yeşile saygıyı kazandırmak için yeterli bana göre. Boş durmak yok, hepinize kolay gelsin:)))

Yorumlar

  1. tüü..tüü. Maşaallah. Ne güzel olmuşlar gerçekten. Fasulyesi tadından yenmmez ki şimdi bunların. (:

    YanıtlaSil
  2. e bu yakışıklının eli değer de hiç kötü olur mu;)))

    YanıtlaSil
  3. ay ben o yakısıklı prensın bakısnı yerım..fasulye yapmıstık ılkokulda pamuga koyup nasıl mutlu olmustum yeserdıkce o geldı aklıma:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ve de o fasulyeciklere nasıl da orkide muamelesi yapardık;))) heeey gidi günler, heey..

      Sil
  4. afferin size .minnak adam ne kadar da mutlu görünüyor.tebrik ederim sizi.biz de yapıcaz Efe istiyordu zaten.harikasınız...sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaşasın, çevreci gençlik gümbür gümbür geliyor. Desene, Orhun'un fasulyelerine arkadaş geliyor. Canım, çok öpüyorum seni;)))

      Sil
  5. organik tarıma başlamışsınız :) büyümüşler bile :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabii, büyüler Yakında zeytinyağlısını da görürüz inşallah:))

      Sil

Yorum Gönder