ZAMANI GERİ SARIN

Kim istemez zamanı geri almayı. Mümkün olmasa da bazen hayal penceremizden yıllarca öteye, kilometrelerce uzağa gidebiliyoruz. Benim için hayal gücünün bir numaralı besin kaynağı çizgi filmlerdir. Hele 80'lerdekiler tercihimdir. Kediler 9 değil 9 milyon canlıdır, esas kızın gözleri avuçlarından bile büyüktür, hayvanlar gömlek giyip, işe giderler ama sonunda herkes mutludur. Olmazların olduğu tek yer çizgi filmlerdir.
    Gerçek hayatta yapamadıklarımızı, özdeşim kurduğumuz kahraman tarafından yapılıyor olması hepimizi rahatlatır güven duygumuzu tazeler. Sahte doping de diyebiliriz onlar için. Bir gün 24 saat . Eskiden uzun bir dilimdi , şimdi kısacık -kimseye yetmez oldu. Ama olsun günde yarım saatinizi sevdiğiniz çizgi filme ayırırsanız zamanı  geriye sarmayı başarmış olursunuz.
          Ama esaslı bir doping almak istiyorsanız size tavsiyem sinemada 3D ŞİRİNLER'i izlemenizdir. Salondaki herkesin aynı yaşta hissettiğini göreceksiniz. Günümüz teknolojisinin geçmiş dönemin en sağlam çizgi filmiyle buluşması kendinize vereceğiniz büyük bir ödül olacaktır. Yarışçı ruhlu hız tutkunlarına ise tavsiyem 3D ARABALAR 2 olacaktır. Hele Yekta KOPAN'ın can verdiği Şimşek Mcqueen'den gözünüzü alamayacaksınız.

       Siz yeter ki mutlu olmak isteyin, beyaz perde emrinize amade..

Yorumlar