Faturalarınızı ve Ekstre Borçlarınızı Koruma Altına Alırken 50 TL puan kazanın


Çalışan insanların yaşadıkları en büyük endişelerinden biridir işsiz kalmak ya da geçici olarak işgöremez hale gelmek. Böyle bir durumda ödenmesi gereken faturaların nasıl ödeneceği korkusu. İşte bu endişeleri gidermek için TEB faturalarınızı koruma altına alıyor. TEB Fatura Koruma Sigortası ile istem dışı işsizlik, işgöremezlik durumu, vefat gibi durumlarda 6 ay boyunca faturalarınız belirlediğiniz limitler dahilinde ödenir.

Yine benzer şekilde TEB Kredi Kartı Koruma Sigortası ile aynı geçici iş göremezlik durumu, istem dışı işsizlik ve maluliyet durumlarında kredi kartı borcunuz da garanti altında. İşgöremezlik ya da istem dışı işsizlik durumlarında limitler dahilindeki ekstre borcu ödenirken vefat ya da maluliyet durumlarında tüm borç ödenmektedir.


Şimdi TEB kredi kartı sahipleri TEB İnternet şubesinden Fatura Koruma Sigortası ya da Kredi Kartı Koruma Sigortası yaptırdığında tam 50 TL bonus yada worldpuan kazanıyor. 15 Temmuz’da başlayan kampanya 15 Ağustos’ta sona erecek. TEB’den 50 TL Bonus kampanyasına katılabilmek için sadece TEB İnternet Şubesinden ve TEB Bonus ya da TEB Worldcard ile ürünlerin satınalınması gerekmekte. İptal ve iade işlemleri geçerli olup ek kartlar kampanyaya dahil değildir. 

Yorumlar