Günümüz Teknolojisinin Geldiği Son Nokta: Kozmetik Giyim!

Teknoloji sadece bilişim dünyasında, askeri dünyada ya da tıp dünyasında gelişmiyor. Dünyamızı saran teknoloji her alanda ilerliyor ve insanlığa hizmet ediyor. Bir de bu teknolojinin kıyafetlerle birleştiğini düşünsenize.


Bir giysiyi sadece güzel olduğu için, sadece size yakıştığı için giymenin ötesinde bir şey olduğunu, giydiğiniz bir giysiyle vücudunuzdaki fazlalıklardan kurtulabileceğinizi söyleseler ne dersiniz? Böyle bir şeye imkân yok diyor gibisiniz! Ama günümüzün akıl almaz teknolojisiyle üretilen Pure Nature kozmetik giysilerle artık bu mümkün.


İsterseniz Pure Nature akıllı tekstil teknolojisini Pure Nature ürünü kullanan birinden dinleyelim



Ayşegül Karadeniz Pure Nature Ürünlerinin Pratikliğini Anlatıyor | izlesene.com


Bu kozmetik giyim kumaşlarının her santimetrekaresinde, portakal kabuğu görüntüsünü yok edici ve inceltici krem içeren yaklaşık iki milyon mikrokapsül bulunmakta. Siz hareket ettikçe sürtünme, kumaşın esneme ve serbest kalma hareketleriyle bu kapsüller kırılmakta ve içindeki krem, yavaş ama sürekli olarak tüm cildinize masaj etkisi ile uygulanmakta. 


Düzenli kullanım sonrasında 28 günde 1 beden incelmenize yardımcı olan bu teknolojiyi üreten firma Türkiye’nin en büyük tekstil firmalarından biri. Bu akıl almaz giyilebilir teknoloji öyle kısa sürede ortaya çıkmış bir çalışma ürünü değil, Türkiye’nin en büyük tekstil markalarından olan Sun Tekstil’in 6 yıl boyunca uzman kişilerle yapmış olduğu çalışmalar sonrasında ortaya çıkmış bir ürün. Güvenilirliği Paris Intertek Laboratuvarlarında test edilmiş, sonuçları ise Dokuz Eylül ve Ege Üniversitesi tarafından ispatlanmış son derece güvenilir bir ürün.


Teknolojinin böylesine geliştiği bir çağda yaşamak bu tarz ürünler gündelik hayatımızda daha çok yer alacağını gösteriyor. Günlük koşuşturmaların arasında spor yapmaya, masaj salonlarına gitmeye vaktiniz yoksa Pure Nature imdadınıza yetişiyor. Ürünlere göz atmak için http://www.purenature.com.tr/urunler.html adresine ziyaret edebilirsiniz.

Bir boomads advertorial içeriğidir.

Yorumlar