Tchibo'da Yağmur Zamanı

Tchibo her hafta yenilenen temaları, modayı kaliteyle bütünleştiren ürünleri ve lezzetli kahveleriyle sevdiğimiz markalardan biri.

Bir Tchibo mağazasına girdiğinizde sizi karşılayan harika bir kahve kokusu duyuyorsunuz. Ürünlere bakmak için sabırsızlansanız bile kahve standının önünden güç bela ayrılıyor ve ürünlere doğru yöneliyorsunuz. Ürünlerin hemen hemen hepsi keyifli renklerde ve tarz ürünler. Üstelik hepsi birbirinden kaliteli ve dayanıklı. Tchibo ürünlerinin kalitesi, alanında uzman kişiler tarafından çok sıkı ve acımasız testlerden geçiyor ve sadece testi geçebilenler satışa sunuluyor.

Gelelim Tchibo’nun bu haftaki temasına; Yağmur Zamanı. Evde battaniye altında bir fincan kahveyle camdan yağmuru izlemek çok zevkli, evet. Peki her dakika dışarıda olmak isteyen çocuklar? Su ve kir geçirmeyen doğayla dost Ecorepel ürünler, su ve kir tutmayan BIONIC FINISH ECO malzemeden kumaşlarla yağmur çamur demeden çocuklarınızla sokağa çıkmaya hazırsınız!

Yağmur Zamanı temasındaki tüm ürünler birbirinden güzel ama yağmur kıyafetlerinde çocuğunuzun sağlığına öncelik veriyorsanız, aradığınız ürünleri bu temada bulacaksınız.

Yağmur Kıyafetleri denince akla ilk gelen yağmurluk oluyor tabii. Siz ve eşiniz için 3’ü 1 arada mesimlik montlar, çocuklarınız için de rengarenk ve kurbağa desenli Termal Çocuk Yağmurluklarına sahipseniz, yağmur sizin için ailece çok keyifli olacak. 3’ü 1 arada montlar, mevsime ve hava durumuna göre kullanılabiliyor. Yağmurlu ama sıcak havalarda yalnız yağmurluğu, daha soğuk havalarda polar ve yağmurluğu bir arada kullanabilirsiniz. Çocuklar için Termal Çocuk Yağmurlukları, mikropolar astarıyla hem sıcak tutuyor hem de yağmur geçirmiyor. Kız ve erkek için pembe ve mavi renklerde yine kurbağa desenli çizmeler ve Termal Çocuk Yağmur Tulumlarıyla bir arada kullanıldığında çocuğunuz yağmurdan tamamen korunacak ve çok şirin görünecek. Tchibo, daha küçük bebekleri de unutmamış ve yağmurlu havalarda bebek arabasıyla gezinirken kullanabileceğiniz, su geçirmeyen bir Termal Uyku Tulumunu bu temaya eklemiş. Bu ürün bebek arabasına sabitlenebiliyor ve bebeğinizi üşütüp ıslatmadan bebek arabasıyla gezdirmenizi sağlıyor.

Yağmur Zamanı temasında bunlardan başka birçok ürün daha bulunuyor. Daha ayrıntılı incelemek için Tchibo.com.tr’ye tıklayıp, keşfe başlayabilirsiniz. Aynı zamanda 444 28 26 numaralı Telefonla Sipariş Hattı’ndan da alışveriş yapabilirsiniz. Şöyle keyifli bir alışveriş yapıp, sonrasında da kahveyle yorgunluk atmak isteyenleri, çalışanlarının yüzünden gülümseme eksik olmayan Tchibo mağazalarına davet ediyor ve ekliyorum yeni temalardan herkesten önce haberdar olmak için Tchibo Facebook (https://www.facebook.com/tchiboturkiye) sayfasını beğenebilirsiniz. Keyifli alışverişler!

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Yorumlar