HAVADA NOTALAR UÇUŞUYOR, GÖRDÜNÜZ MÜ?


       
        Havada  notalar, melodiler uçuşuyor, gördünüz mü? Ben gördüm. Duyarak değil, görerek de müzik dinlenir hatta çok da keyif alınırmış. Nasıl mı? Mesut Yazıcı sayesinde. İşaret dili eğitmeni olan Mesut Yazıcı, en romantik, en hareketli hatta en çılgın şarkıları işaret dili ile hazırladığı klipler sayesinde insanlarla paylaşıyor.  İşin özü sadece işaret dili ile şarkıların anlatılması değil bana göre. Jest ve mimikleriyle Yazıcı öyle güzel hayat veriyor ki notalara. Alkışlamamak imkansız.Mesut Yazıcı'yı daha yakından tanımak isterseniz. Buyurun kendisi anlatsın.


            İşaret dilini öğrenmek için işitme engelli bir yakınınızın olması şart değil. En kısa zamandaki yapılacaklar listemde işaret dilini öğrenmek var artık.
        Duygularını anlatmaktır  insanoğlunun asıl derdi. Ancak unuttuğumuz asıl olanın duyguları anlamak olduğudur. Anlatmadan önce bir anlamaya çalışalım. Kendi günlük dertlerimizle öyle yalıtılmış haldeyiz ki, Dünya'da kendimizden başka kimse yaşamıyor sanıyoruz. Kocaman egoları çöpe atalım, bencillikten bir sıyrılalım, haydi havada uçuşan notaları yakalayalım:)

Yorumlar