BADE İŞÇİL İLE KASIMDA ELELE


       Aylık dergi keyfim en keyif aldığım anlardandır. İllaki yanımda kahvem olacak  bir de yanına arkadaşlık etsin diye ufak şekerlemelerim ya da çikolatam. İşte bu anlarda kendimi renkli  , parlak kağıtların arasında kaybederim. Yani aylık dopingim, dergilerimdir. 

        Bu ay da ilk Elele ziyaret etti evimi. Hele ki kapakta Bade İşçil'i görüp de buyur etmemek olmazdı. Sadece Kuzey Güney'den değil çocukluğundan ailesinden, değer yargılarından da bahsedilmiş bu keyifli röportajda. Yani ekranda izlediğimiz snob Banu ile Bade arasında uçurumlar kadar farklar olduğunu okuyunca anlayacaksınız. 
    Bu arada bu keyifli sohbete Koray Parlak'ın çekimleriyle nefis kareler eşlik ediyor. Kırmızı bir kadına bu kadar mı yakışır dedirtecek türden fotoğraflar kış modası hakkında da ipuçları sunuyor. 

       Doğal güzelliği, spora düşkünlüğü, işine bağlılığı ile Bade İşçil son zamanların en başarılı ve en görmek istenilen ekran yüzlerinden. Umarım nice güzel çalışmalarla uzun süre gözlerimiz üstünde olur.
       Elele'nin olmazsa olmazlarından biri de elbette Ayşe Arman röportajları. Bu ay ki konuğu  kadınları sesiyle aşık eden adamlardan biri, Uğur Polat. Ayşe Arman  ' Yakışıklılığının üzerine yatmayan , sürekli kendini geliştiren ve sahip olduğu değerleri etrafındakilerle paylaşabilmek için çaba sarf eden biri. Onun yeteneğine ve çalışkanlığına kayıtsız kalmak mümkün değil' diye bahsediyor. Bakalım, Uğur Polat kendi için neler söylemiş...

      Kış için ayakkabı modasından makyaj trendlerine birazdan şöyle bir göz atacağım. Bu arada Ebru Şallı Tan'dan 40 güzellik maskesi reçetesi de Elele'nin hediyesi. Üstelik kullanılan malzemeler de bulunması kolay.
       Şimdilik benden Elele havadisleri bu kadar. Müsadenizle....

Yorumlar