HERKES SEVDİĞİNE SARILSIN


Haftanın son günü, kimi yorgun kimi bıkkın . Her şeyi bir kenara bırakıp anın ve hayatın tadını çıkarmak en güzeli. Malumunuz  hayatın engellerinden, formalitelerinden , dört duvarından kalp sesimizi duyamaz oluyoruz bazen. Güzel bir gün olsun hepimiz için tüm evren için. Güzellikleri sevdiklerimizde , sevgilerinde aramak hiç zor değil. O zaman saklamayalım kıymetli sevgilerimizi, paylaşalım, paylaştıkça sevgimize kıymet katalım.
Çok sevdiğim türkünün sözlerinde olduğu gibi; 
Gittim padişahtan ferman getirdim
Herkes sevdiğine canım kavuşsun diye
E hazır aklıma gelmişken Zülfü Livaneli'den paylaşmamak olmaz hani;



Fotoğraf: Pinterest


Yorumlar

  1. İyi pazarlar, sevgi uzaklarda değil yanı başımızda ama hayat gailesi gönlümüzü soğutuyor, rutine dalıp hayatın zevklerini, güzlliklerini göremez oluyoruz. Biz şu anda iş yerindeyiz çalışmak için değil oyun için. Deniz'le önce ağaç dallarına tutunup erik topladık, dinazorunu aldı karıncalarla yarıştırdı, gizli ormanın kapısını bulup salyangozları aradı şimdi de laboratuarda darbe dayanım test cihazının havuzunda kumla oynuyor dinazorunu gömüp çıkarıyor:) Çocuklar her yerde oyun oynayacak bir yer buluyorlar işte, şimdi bana soruyor bu ne işe yarıyor anne diye:)

    Sevgiler ve görüşmek üzere.

    Not: Üç ayrı kreş görüşmesi yaptım belki tanıdıklarınız vardır mail yoluyla sizinle paylaşacağım ev Atakum'da olduğu için eve yakın bir yer arayışındayız ama uygun gelmezse başka seçenekler arayacağız:)

    YanıtlaSil
  2. Fadiş, benim Egem de bugün çimenlerin arasında şirinlerin köyünü arıyordu, öldük gülmekten. Hayat onlara güzel. Atakum çok güzel, gelişmiş , tercih edilen bir bölge. Umarın Deniz için en iyi kreşi bulabilirsiniz. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım, kolaylıklar ve sevgiler arkadaşım:)))

    YanıtlaSil
  3. Yazılarınızı gityat.com ‘ da da paylaşabilirsiniz, kendi kanalınızı kurup sitenizi tanıtabilirsiniz. Paylaşımlarınız kullanıcılar tarafından oylanabilir ve yorumlanabilir, sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder