YAPRAK YAPRAK AŞK

         
         Sarı, mor, yeşil, kızılın binbir tonu bu aralar yaprak olmuş, başımızda uçuşuyor. Yolda yürürken renk cümbüşüne boyanmış ağaçların arasında yürümek bu mevsime has bir durum. Aklı karışık sonbahar, kış tüm yapraklarını almadan tüm enerjisini onlara göndermiş anlaşılan.

             Bu vakitler, benim gibi yaprak sevdalıları için bulunmaz bir fırsat aslında. O muhteşem tonları hayat hikayemde biriktirmeye bayılıyorum. En sevdiğim kitaplarımın arasına koyuyorum sonra onları. Bir güvercin kanadına dokunur gibi hassas davranmak gerek yapraklara. Huzur bekçilerim onlar benim. Arada bir açıp onlara bakmak, koklamak ne iyi gelir bana.

            Güz renklerine sevdalı hem de motiflere meraklı biri olarak ikisini bir arada kullanma fikri takıldı kafama. Renkleri yapraklardan aşırdım, modelini Pinterest'ten.


              Bu aralar hem okulda hem evde öyle bir tempo var ki kendime zaman ayırmam çok büyük bir lüks.  Ama bu böyle gitmez gayrı. İki hafta olacak neredeyse bir atkıyı bitiremedim. Daha kenar süsü var, ponponu var. Çok çalışmam lazım çok. Aslında atkı bahane. Maksat renk olsun, güzellik olsun. 
               Renginiz, neşeniz bol olsun. 

Yorumlar

  1. günaydın Esra,
    yaprak konusu da pek güzel,atkı konusu da.
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günaydın, çok teşekkürler. Bu ara bu renklere fena takmış durumdayım. Paylaşmadan duramıyorum işte bu aşkımı :))

      Sil

Yorum Gönder