Aşkınızı Şansa Bırakmamak için Bayer'den Tavsiyeler

askisansabirakma.com web sitesi ve i-phone/ipad aplikasyonu; kadın ve erkeklere mutlu bir ilişki için rehberlik ediyor.

bayer
Sunduğu yenilikçi çözümlerle alanında lider olan Bayer Kadın Sağlığı Bölümü, cinsel sağlık ve doğum kontrol yöntemi konusuna dikkat çekmek ve gerek kadınları gerekse erkekleri bilgilendirmek amacıyla; askisansabirakma platformunu kurdu. Web sitesi ve i-phone/ipad uygulaması ile kullanıcılara ulaşan platform; yakın zamanda android uygulamasını da kullanıcıların tercihine sunacak.

askisansabirakma.com; kadınların bir ay içinde oluşan hormonal değişimleri konusunda hem kadın hem de erkekleri bilgilendirmenin ve bu konuda tavsiyeler vermenin yanı sıra; karşı cins hakkında yüz yüze sormaya çekinilen soruları yöneltebileceğiniz bir forum da sunuyor. Aynı zamanda Aşkı Şansa Bırakma uygulamasını Iphone ve Ipad’inize yükleyerek istediğiniz her yerde ve her zaman erişim sağlayabiliyorsunuz.

Aşkı Şansa Bırakma iphone/ipad uygulamasında yer alan periyod takibi bölümü, bir ay içindeki hormonal değişimleri ve bunların etkileri konusunda daha fazla bilgi edinmek ve bu konuda gerekli önlemleri almak isteyen kadınlar için ideal bir çözüm sunuyor. Bunun için, adetinizin ilk günü, süresi gibi bilgilerinizi bir kere girmeniz yeterli. Periyod takibi, sizin hormonlarınızdaki değişimlere göre bu süreçte size yol gösteriyor. Hatta dilerseniz partnerinizi bu konuda önceden uyarabiliyorsunuz. Uygulamanın erkek kullanıcıları ise; partnerleri için aynı bilgileri girerek; adet öncesi sendrom, doğurganlığın yüksek seviyede olduğu, cinsel isteğin arttığı günler gibi konularda uyarılabiliyorlar.

Aşkı Şansa Bırakma, “acaba bugün doğum kontrol hapımı almış mıydım?” sorusunu tamamen ortadan kaldırıyor. Tek yapmanız gereken; hap kullanımınızı günlük olarak işaretlemeniz. Bırakın, uygulama sizin için takip etsin ve size hatırlatma yapsın. Üstelik bu uyarıları, dışarıdan anlaşılmayacak şekilde özel şifrelerle yapıyor.

Karşı cins ne düşünüyor?

Herkesin aklında karşı cinsle ilgili cevaplayamadığı ve sormaya çekindiği sorular vardır. Bayer Kadın Sağlığı bu düşünceden yola çıkarak Aşkı Şansa Bırakma kullanıcıları için bir forum oluşturdu. Karşı cinsle ilgili merak ettiğiniz ve yanıt aradığınız soruları sorunduğunuzda, karşı cinsten gerçek kişiler sizin için yanıtlıyor.

Aşkınızı Şansa Bırakmamak için Özel Tavsiyeler

askisansabirakma, kadın ve erkeklere doğum kontrol yöntemleri ve cinsel sağlık konusunda doğru ve bilgilendirici bir kaynak olma niteliği taşıyor. Modern doğum kontrol yöntemleri hakkında detaylı bilgi alabileceğiniz uygulama aynı zamanda, sağlıklı bir cinsel ilişki için hayatınızı kolaylaştıracak ipuçları sunuyor.
Uygulamaya erişmek için hemen www.askisansabirakma.com adresine girebilir veya App Store’dan telefonunuz veya tabletinize indirebilirsiniz.

Bir boomads advertorial içeriğidir.

Yorumlar