Peter Pan’ın Yeni Maceraları 23 Nisan’da minikaGO’da Başlıyor.













minikaGO gururla sunar!
Peter Pan’ın Yeni Maceraları 23 Nisan’da minikaGO’da başlıyor.

Dünyanın ilk 3D stereoskopik çizgi dizisi Peter Pan, minika’nın ortak yapımcılığıyla Türkiye’deki hayranlarıyla buluşuyor.


Yayına başladığı ilk günden itibaren dünyaca ünlü çizgi dizi ve programları izleyiciyle buluşturan minikaGO, bu kez ortak yapımcılığını da üstlendiği bir çizgi diziyle karşınızda. Sevilen kahraman Peter Pan, yeni nesil izleyiciler için yepyeni yapım tekniği ve maceralarıyla 23 Nisan’dan itibaren her gün minikaGO ekranlarında olacak.

Dünyaca ünlü Peter Pan günlerini Olmayan Ülke’de, ekibi Kayıp Çocuklar’a liderlik ederek, deniz kızları ve korsanlarla oyunlar oynayarak geçirmektedir. Tinkerbell, Wendy ile erkek kardeşleri John ve Michael’ın da eşlik ettiği Peter Pan’ın, ezeli rakibi Kaptan Kanca’ya karşı giriştiği Olmayan Ülke’yi kurtarma mücadelesi, tüm çocukları aksiyon dolu bir maceraya davet ediyor. Peter Pan ve arkadaşlarının Olmayan Ülke’deki fantastik hikayesi izleyiciye muhteşem bir görsel şölen sunuyor.

Televizyon ekranında 2 boyutlu olarak yayınlanacak çizgi diziyi 3 boyutlu görmek isteyenler için çok özel sürprizler önümüzdeki günlerde izleyiciyi bekliyor olacak.


Yorumlar