DENİZ KOKUSU HASRETİNDEYİM



        Ben bu aralar, kumsalda sabahtan akşama deniz kokusunu içime çekme hasreti içindeyim. Ayaklarıma minik , yıldız kumlar yapışsa, ben hiç şikayetçi olmasam. Güneş sabahtan akşama, baştan aşağı gökyüzünde ilerlerken tenimden ziyade ruhumu ısıtsa. Tasasız terliklerim , sabırlı kitabım ve çalışkan güneş yağım emrime amade baş ucumda beklese. 
       Bütün öğünlerim atıştırmalık olsa, üstüm başım kumla karışık dondurma deseni olmalı ama. Mecburiyetten değil, canım istediği için kana kana su içmeliyim. Çillerimi kapatıcı ve fondöten tutsaklığından azat edip, kendimle barışma hali içindeyim.
     Fonda bir müzik, Bryan Adams olmalı ama. Kısık sesiyle romantik  notalar gönderse kulaklarıma. Hem deniz olsam, hem kum tanesi hem de tasasız bir kelebek olsam.
     İşte ben, bu akşam ,  kumsalda gezinen bir kelebek olma hasretindeyim...





Yorumlar

  1. İnşallah vakti geldiğinde çabucak dilediğin burada çok güzel betimlediğin tatiline kavuşursun Esra. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım, hepimiz en kısa zamanda hayalimizdeki tatile kavuşması dileğiyle:)))

      Sil
  2. Görsel o kadar güzel ki bakmaya doyamadım, rüzgar esiyor ve kitabın sayfaları çevriliyor. Denizi o kadar çok özledim ki, tüm bu hasrete ben de katılıyorum sevgili adaşım :) Mutlu, keyifli, huzurlu kelebek tatilleri dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çok sevindim. Bu görsele ilk rastladığım anda, bu manzaranın bir parçası olma isteğiyle hasretim açığa çıktı birden. Hepimizin minik, yıldız, kum taneleri bol olsun:)))

      Sil
  3. bende aynen denızı ve huzuru ozledım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de benim gibi yaz kelebeğisin Biricit demek ki:)) mİSSS huzur, kavuşur inşallah...

      Sil

Yorum Gönder