KEMAL SUNAL'SIZ 12 YAZ GEÇTİ

    Hepimiz farklı zevklere sahibizdir. Farklı siyasi görüşlere itibar ederiz, farklı futbol takımları tutarız, farklı dünyalarımız, farklı kahırlarımız, keyiflerimiz vardır. Ama ortak olduğumuz bazı noktalar vardır ki bizi biz yapar, ortak ağlar ortak güleriz o vakitlerde. İşte toplumu ortak bir şemsiye altına toplamayı başaran nadir sanatçılardan biri de Kemal Sunal'dır.  Aramızdan ayrılalı 12 yaz , kış, bahar geçmiş.     

     'Ciddi hatta soğuk bir adamımdır. Öyle çok gülmeyi sevmem.' diye tanımlıyor büyük aktör kendisini. Ama içindeki kahkahalar öyle büyüktü ki yıllarca beyaz perdeden, ekrandan bize ulaştırdı şen yüzünü.

    Sadece filmlerine hayran bırakmadı bizi. Aynı zamanda aile hayatı, mütevazılığı, çalışkanlığı ile de hep örnek gösterilen isimdi O. Hele 1995 yılında bitirdiği  Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon ve Sinema bölümü ile de çalışkanlığını ve azmini de tescillemiş oldu. 
     Balalayka filminin çekimlerine giderken 3 Temmuz 2000 tarihinde aramızdan ayrıldı. Elbette tüm sevilenler gibi O da zamansız ayrıldı. Şimdi eminim gökyüzünün bir köşesinden hala bizi gözlüyor, muzip gülümsemesini dudaklarına yerleştiriyordur. 
     Kibar Feyzo, İnek Şaban, Apti, Salako, Seyit, Davaro, Şabaniye, Yedi Bela Hüsnü, Boynu Bükük Küheylan ve niceleri için tekrar ve sonsuz teşekkürler güzel adam...

Yorumlar

  1. Büyük sanatçıydı. Allah rahmet eylesin!

    YanıtlaSil
  2. ne zaman tvde görsem gidip tvyi öperdim ben o benim çocukluk aşkımdı

    YanıtlaSil
  3. Allah rahmet etsin sondaki foto sunu çok severim

    YanıtlaSil
  4. Güzel adam... Nur içinde yatsın.

    YanıtlaSil
  5. onun için uzun bir yazı toparlamaya çalışıyordum yaklaşık bir aydır.. Ama bir türlü içime sinmedi ona yakıştıramadım yazdıklarımı..
    Mizahı türkiyeye öğreten adamdır o

    YanıtlaSil

Yorum Gönder