1919

    19 Mayıs 1919 çok ama çok özel bir tarih hepimiz için. Ama Samsun'da daha bir başka gururla kutlanır 19 Mayıslar. Bizimdir bu güzel bahar günü. Atam'ın Kurtuluş savaşını başlattığı bu topraklarda doğmak, hepimize ayrı bir gurur, hatta fazladan bir titizlik getirir bu bayramda. Siyasi tartışmalar süre dursun.  Bugün Samsun'lu olmanın , Atatürk  genci olmanın gururunu hep birlikte yaşadık. Samsun Valiliğince yaptırılan, 1919 metrelik Bayrak Türk gençlerinin ve öğretmenlerinin omuzlarında Samsun'u bir uçtan bir uca gezdi. Gururla, onurla, şanla.
      Bu aziz vatanı hain planlardan, düşman nazarlarından kurtaran büyük önder Atatürk , silah arkadaşlarının ve binlerce şehidimizin huzurunda saygıyla eğilir ve bu emanete sonsuza dek sahip çıkacağımıza ant içeriz.

   

Yorumlar

  1. Ata'mın şehri Samsun'um.. O kadar güzel ve gurur verici bi yazı olmuş ki..Samsun çocuğuyum be tüylerim diken diken olmuş. Kaleminize sağlık..

    YanıtlaSil
  2. Muhteşem bir manzara.. Çok duygulandım

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel. Aslında 19 Mayıs'ta Samsun'da olmalı hakikaten.

    YanıtlaSil
  4. çok güzel bir 19 mayıs ta orada bulunabilmeyi çok isterim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelmeni, o coşkuya şahit olmanı çok isterim:))

      Sil
  5. harika valla ne desem boş...
    bloğuma beklerim tatlım...
    sevgiler
    chfashiontrend@blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. muhteşem güzel samsunuma bu yakışırdı zaten.inşallah 19 mayısta gelirim güzel şehrime o çoşku bambaşka olur güzel samsunumda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Samsun bomba gibi bu bayram. Işın Karaca, Edip Akbayram da bizimle olacak bu sene , çocuk gibi heyecanlıyım:))))

      Sil

Yorum Gönder