PENTİ SEN BİR TANESİN

      Bir numaralı çorapcım, aksesuarcım, pijamacım, plaj malzemecim  Penti , bahar sezonun da da adından yine epey konuşturuyor. Sade ama cıvıl cıvıl, cesur ama kullanışlı tarzından dışarı çıkmayan penti , bir sosyal sorumluluk örneğiyle gönülleri fethediyor. Çorap tutkunları ünlülerin tasarladığı çorapları kullanma imkanına sahip olurken, Hürriyet Aile İçi Şiddet, Acil Yardım Hattına da  bağış yapmış oluyor. Bu arada ünlülerin hazırladıkları mesajlar da bir o kadar anlamlı ve iz bırakıcı. Amaç, toplumsal bilinç kazandırma ve bu çok sevilen 8 ismi bir araya getiren Penti de bu işi gayet iyi başarmışa benziyor. 
     Berna Laçin : Severken ve sevilirken “Şans Yoncanız” sizinle olsun
     
     Erdil Yaşaroğlu : “Bu çorabı giydiğin zaman güzel ve esprili bacaklara sahip olacaksın. Tüm geliri Aile İçi Şiddet Hattı'na aktarılacağı için, bu önemli konuda çözümün parçası olmaya da katkıda bulunmuş olacaksın. Herkes bu güzel, esprili ve duyarlı kıza bayılacak... Ammaaan sen bana bakma. Çorabı alıp destek olduğun için sevindim, saçmalıyorum işte …”
       
   Kenan Doğulu : Bugün uyandığında dünya için, toplum için ne yaptım diye düşünme. Bu çorabı giydin ya, sessiz kalmadın, çorbada tuzun var artık. Sesini duyuramayan binlerce mağdur kadının yalnız olmadığını hissettirdin. Kadına uzanan ellere bir küçük tokat  da sen attın. Hem de sadece ufak bir hareketle. Tabii her zaman daha fazlasını yapabilirsin unutma. Devamı için tık




Ünlülerle buluşmak hem de farklı tasarımlara çorap kolleksiyonunuzda yer vermek istiyorsanız, kaçırmayın. Bu arada 8 Nisan'a kadar 50 TL alışverişe 10 TL indirim var. Benden söylemesi. 
     Hürriyet Aile İçi Şiddet, Acil Yardım Hattına 0 212 6569696 - 0 549 6569696 nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz. 

Yorumlar

  1. ben aldım bile.Pelin Karahanın'kinden aldım.cupcakeli pembe bayıldım.çorbada bizim de tuzumuz oldu.çok güzel bir etkinlik.haydi penti almaya bayanlar.Kenan Doğulunun tasarladığı da çok güzel ay hepsi harika galiba bir iki tane daha alıcam...
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  2. hele hafta sonu indrimi hiç kaçmaz, şimdi alışverişten geliyorum. kenaninkinden almış bulunmaktayım . ooof, hepsi çok çılgın çok tarz:))) hele verilen destek tartışılamaz. teşekkürler pamuk kalpli smilenam:)))

    YanıtlaSil
  3. Çorap bu, illaki alacaksın. Almışken böylesini al. İki kere rafine olsun. (: İyi fikir olmuş.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder