GAME OF THRONES 2. PERDE

         2011 Haziran'dan bu yana dizinin hayranları bu anı bekleyip durdu. Ve Games of Thrones Nisan'da kaldığı yerden devam ediyor. Kral Robert Baratheon'un ölümüyle dengeler hızla değişmişti. Özellikle Stark'ların gücü ve politik zekası da göz önüne alındığında uyuyan tüm haneler kış uykusundan uyanmaya başladı. Dizinin gidişatıyla ilgili fazla bilgi vermek istemiyorum ama yanlışlıkla okuduğum bir spoilera göre Stark hanesinde bizleri çok büyük bir sürpriz bekliyor.  Tabii ki şimdi paylaşmayacağım ama kaçırmayın derim. 
          Benim dizideki favori kahramanım  Daenerys Targaryen yani nam-ı diğer Khalesi. Masum bakışlarının altında gerçekten  bir ejderha yattığına 1. sezonun son bölümüne kadar inanamamıştık. Khalesi'yi canlandıran Emilia Clarke twitter hesabına' Şu an ben ejderhaların annesiyim' notunu düşmüş. Biz de onun minik ejderleriyle maceralarını dört gözle bekliyoruz.Çünkü 2. sezonun başlarında durumları pek de iç açıcı değildi doğrusu.  
    Demir taht için oyunlar dönmeye devam ediyor.    Tully, Targaryen, Stark, Lannister, Greyjoy, Baratheon, Arryn  hanelerinin entrika dolu maceralarını merakla bekliyoruz. 
     2. Sezonun çekimleri için farklı mekanlar kullanılmış, Hırvatistan, Malta, İrlanda 'nın yanı sıra duvar sahneleri için İzlanda tercih edilmiş.
       Dizi birinci sezonda olduğu gibi 10 bölümden oluşuyor. 9. bölüm olan Blackwater'da zorlu bir savaş sahnesi bizi bekliyor.
     Maceradan, ejderhalardan , kulelerden, prenseslerden uzak kalmak istemiyorsanız, Taht Oyunları'nı kaçırmayın...












Yorumlar

  1. Güzel dizi. Oğlum, eşim , ben... Beraber seyrediyoruz. Ortak noktada buluştuğumuz nadir dizilerden:)

    YanıtlaSil
  2. gerçekten de bir çok kişiye hitap ediyor, uzun zamandır bu kadar merak etmemiştim bir diziyi, bakalım neler neler olacak..

    YanıtlaSil
  3. Joffrey'i boğasım var!! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yalnız değilsin, yanına bir de anneciğini bonus verseler pek güzel olur hani:)

      Sil
  4. superrrrr..teskkurlerrrr vakıt bulursam ızleyecegım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle izle kelebek , dekora, kostümlere sen de bayılacaksın:)

      Sil
  5. eşimin dizisi.çok seviyor.ben de sevdim aslında...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canım, beni de eşim alıştırdı. Önceleri bu ne biçim dizi, savaş falan ben izlemem dedim ama sonrası malum işte:)

      Sil
  6. ben hiç seyretmedim ama mutlaka izleyeceğim. bazen kafayı dağıtmanın, bazende kafayı toplamanın yolu gibi geliyor bu diziler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçi kendi kafama ben ne yapsam yaranamıyorum ya;) iyi seyirler..

      Sil

Yorum Gönder